Zagreb bi mogao dobiti podzemnu željeznicu, od Britanca do Draškovićeve

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2020. u 13:04
Foto: Getty Images / Pixsell

Gradonačelnik odgovorio na sve glasnije sugestije o pješačkoj zoni.

Gradonačelnik Milan Bandić predložit će za desetak dana izgradnju podzemne gradske željeznice od Britanskog trga do Draškovićeve. Njegov je to odgovor na sve glasnije sugestije da se zbog opasnosti od rušenja objekata uslijed tramvajskog prometa u najužem gradskom središtu proglasi pješačka zona, javlja Hrvatski radio.

– Ako građani pozitivno reagiraju na prijedlog da napravimo prvi kilometar U-Bahna od Iličkog placa do Draškovićeve, onda bi to mogla biti pješačka zona – cijela Ilica od Iličkog placa do jelačić placa i Jurišićevom od Jelačić placa do Draškovićeve.

Što se tiče tramvaja, niti jedan dan nećemo izgubiti da vratimo naš centar grada u normalno stanje, a to znači da voze naši ljepotani – ovih 140 koje smo napravili, ali pritom ne smijemo fulati ni za zarez, ni za nokat da ne dovedemo u pitanje sigurnost bilo kojeg čovjeka – zaključio je gradonačelnik Bandić.

Komentari (6)
Pogledajte sve

1. travanjska pošalica….

Ne razumijem logično bi bilo povući liniju od Kvatrića do Britanca pa se onda na jesen može izvesti i linija do aerodroma po Radničkoj. Ovako se nas u Vlaškoj tretira kao građani drugog reda. Ovim tempom ako krenu mi nećemo dobit metro do zime.

jha sam čuo da bi mogao b it tunel kroz Sljeme do Zagorja i da bolnica u Blatu samo što nije gotova. i da će tramvaj do velike Gorice.
Puno toga sam čuo, a sve same halucinacije.

Dobro kad taj Bandić napokon misli pomoći Zagrepčanima?

Zbog čega se ne ukine prirez od 18%.

 

Novaca se ima jer Bandić ne bi naš novac dijelio po cijeloj Hrvatskoj.

 

A po Bosni, Ercegovini i Srbiji.

 

Bandiću kome si poklonio naše novce?

 

Ukini prirez jer ćeš imati pobunu u Zagrebu.

 

Zagreb , nepokoreni grad.

New Report

Close