Popularna aplikacija za dopisivanje krije nekoliko zanimljivih trikova koji će mnogi znati cijeniti

Autor: Poslovni.hr , 16. lipanj 2020. u 14:04
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Ovo su neke od dodatnih mogućnosti Vibera za koje možda niste znali.

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju s velikim brojem korisnika i u Hrvatskoj. Zahvaljujući nadogradnjama, Viber često uvodi novitete koje korisnicima omogućuju dodatne mogućnosti u tekstualnoj, glasovnoj i videokomunikaciji. Usprkos činjenici da je riječ o aplikaciji koju mnogi koriste svakodnevno, dio korisnika i dalje ne zna neke od zanimljivih i korisnih mogućnosti s kojima mogu poboljšati iskustvo korištenja, tj. komunikacije.

:

Viber na računalima

Viber za Windowse i Mac potpuno je besplatan te korisnici na računalima mogu sinkronizirati sve aktivnosti i koristiti ih kao i na pametnim telefonima. Tipkanje uz tipkovnicu je brže, a osim za slanje poruka, Viber for Desktop omogućuje i održavanje online audio i videokonferencija.

Grupni pozivi

Putem Vibera moguće je organizirati glasovne pozive do 20 osoba, a nedavno je predstavljena i mogućnost grupnih videopoziva do 20 osoba bez vremenskog ograničenja.

Vlastite naljepnice

Jedna od zanimljivijih mogućnosti Vibera je sticker editor, odnosno mogućnost stvaranja vlastitog paketa naljepnica – i to potpuno besplatno. Naljepnicama se može mijenjati oblik, dodavati im natpise, druge stickere, emojije itd. Paket može sadržavati do 24 naljepnice, a mogućnost kreiranja naljepnica uskoro će biti dostupna korisnicima Appleovih mobilnih uređaja.

Samouništavajuće poruke

Opcija naročito popularna među mlađom populacijom. Korisnici će uskoro za poslanu poruku moći namjestiti brojač, a poruka će nakon isteka tog vremena automatski biti izbrisana. Odbrojavanje do brisanja kreće onoga trenutka kad primatelj pročita poruku. Ova je funkcija dosad bila dostupna samo u tajnim chatovima, no uskoro će se moći koristiti i u standardnim 1-na-1 chatovima.

Komentirajte prvi

New Report

Close