Svjetska firma nudi finu plaću domaćim talentima

Autor: Lucija Špiljak , 18. listopad 2019. u 11:30
Foto: Getty Images

Američka tvrtka za IT i rješenja u digitalnoj infrastrukturi u svom novom prostoru u Zagrebu predstavila planove.

Globalna potražnja za modularnim podatkovnim centrima, uz vrhunsku uslugu i naše stručnjake, glavni je razlog brzog razvoja i ekspanzije tvrtke Vertiv u Hrvatskoj.

Danas Vertiv usluge nudi velikom broju poslovnih subjekata kojima su potrebna digitalna infrastruktura i IT rješenja kako u Hrvatskoj, tako i diljem svijeta", rekao je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia, tvrtke koja se pod ovim imenom od 2017. pozicionirala kao globalni lider u pružanju inovativnih, energetskih, termalnih i IT infrastrukturnih rješenja te usluga za digitalnu infrastrukturu.

U novom prostoru u Zagrebu predstavili su poslovne rezultate i planove, a dodatni vjetar u leđa bio je iznos od 350 milijuna kuna prihoda lani. Kako je istaknuo član Uprave Viktor Petik, ponuda, znanje i detaljno poznavanje modernih podatkovnih centara, komunikacijskih mreža te komercijalnih i industrijskih postrojenja ono je što Vertiv razlikuje od konkurencije.

Danas surađuju s vodećim telekomima i IT industrijom – Ericssonom, Siemensom, Vodafoneom, Alibabom – i  zapošljavaju više od 230 stručnjaka koji prate globalne trendove. Vertiv Croatia je prodajno servisni centar za čak 20 zemalja, proizvodni centar za EMEA regiju i svjetski centar na polju dizajniranja podatkovnih centara.

Ulažu u nove poslovne prostore, među kojima su Mokrice u Oroslavju, a članica Uprave i direktorica financija Vlasta Brozović istaknula je da su time stvoreni preduvjeti za razvijanje novih projekata na kojima radi više od 200 zaposlenika. 

Komentirajte prvi

New Report

Close