Kupio novi mobitel, a u njemu pronašao nečije poruke i fotografije

Autor: Poslovni.hr , 16. kolovoz 2019. u 09:10
Foto: Matija Habljak / Pixsell

Prigovor je poslan Hrvatskom telekomu.

Deda, ja tebe volim. I ja tebe, Miki, neke su od poruka koje je čitatelj iz Velike Gorice pronašao u mobitelu za koji je mislio da je novi, a tako ga je i platio.

– Otac je sklopio ugovor za novi mobilni uređaj, Huawei Y6, na 24 rate po 35 kuna. Po dolasku kući našao je pet poruka koje su slali deda i Miki, te pet fotografija istog tog dede i ostatka obitelji – požalila se čitateljica 24 sata.

Kako otac nema adresu elektroničke pošte, u njegovo je ime poslala prigovor Hrvatskom telekomu, s kojim je ugovor sklopljen.

– U velikogoričkom T-Centru ocu su instalirali i aplikacije koje je želio. Vidio je da se na ekranu stalno pojavljuje njemu nepoznato žensko ime i prezime, na što su mu rekli da ga je telefon vjerojatno povukao odnekud pri instaliranju aplikacija. Otac je objašnjenje prihvatio jer ne razumije kako funkcionira instaliranje aplikacija. Zato je tražio pomoć – objasnila je korisnikova kći i dodala kako je djelatnik T-Centra obrisao slike i poruke te vratio uređaj njezinu ocu.

U Hrvatskom telekomu su provjerili što se dogodilo i odgovorili 24 sata kako je pogreška nastala zato što su T-Centar, u kojem je sklopljen ugovor, kao i njihovo središnje skladište, u Velikoj Gorici, pa je mobilni uređaj završio na pogrešnoj adresi.

Komentirajte prvi

New Report

Close