Električne romobile povezali platformom Roll+

Autor: Poslovni dnevnik , 15. siječanj 2023. u 22:00
va vozila imaju integriran Rollbox, ugradbenu kutijicu koja ih povezuje s Roll+ platformom/IDDI

Njihovi romobili izdvajaju se karakteristikama poput limitiranja brzine u određenim zonama, zvučnim signalima za upozoravanje drugih sudionika u prometu i pokazivačima smjera.

Mlada tvrtka IDDI 2020. je osmislila sustav pod imenom Rolla koji se sastoji od tri proizvoda – električnih romobila, njihovih punionica te mobilne aplikacije, a sva tri proizvoda vlastita je radinost.

Njihovi romobili izdvajaju se karakteristikama poput limitiranja brzine u određenim zonama, zvučnim signalima za upozoravanje drugih sudionika u prometu i pokazivačima smjera, a punionice za Roll romobile čine startnu i završnu točku najma.

Izgrađeni ‘know-how’ iskoristili su sada za stvaranje proizvoda višega reda, unificiranu Roll+ platformu koja ujedinjuje sva dostupna vozila za najam iz Roll+ obitelji.

Jedinstvena aplikacija gdje korisnici mogu pronaći sva dostupna vozila za najam te tako planirati kretanje bez korištenja mora različitih aplikacija, ali i vlastiti prijevoznih sredstava predstavlja novi iskorak u smjeru zelene budućnosti i čiste tehnologije.

Sva vozila imaju integriran Rollbox, ugradbenu kutijicu koja pretvara svako željeno vozilo u vozilo za automatizirani najam i povezuje ga s Roll+ platformom.

Poslovanje tvrtke sad je potpuno usmjereno B2B modelu, a Roll+ platforma omogućuje potpunu kontrolu i praćenje flote, automatiziranu naplatu, statističke podatke… U ponudi su im električni romobili, bicikli i mopedi.

Komentirajte prvi

New Report

Close