Croatia osiguranje s globalnom IT kompanijom Liferay pokreće digitalnu platformu, uložit će 10 milijuna kuna

Autor: Lucija Špiljak , 13. prosinac 2021. u 12:08

Agentski portal će postati centralno mjesto svih prodajnih procesa uključujući izradu polica, komunikaciju s klijentom te uvid u proces obrade štete u realnom vremenu za klijenta. Ovaj napredni portal koristit će više od 7.000 predstavnika prodajne mreže Croatia osiguranja.

Croatia osiguranje, tržišni i digitalni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, kreće u suradnju s globalnom IT kompanijom Liferay, liderom u kreiranju platformi za korisničko digitalno iskustvo.

Timovi Croatia osiguranja i Liferaya pokreću suradnju na razvoju i implementaciji inovativne digitalne platforme za prodajne predstavnike Croatia osiguranja.

Kako navode, riječ je o naprednom agentskom portalu koji će unaprijediti ukupno korisničko iskustvo i povećati kvalitetu usluge prema klijentu.

U narednim godinama, agentski portal će postati centralno mjesto svih prodajnih procesa uključujući izradu polica, komunikaciju s klijentom te uvid u proces obrade štete u realnom vremenu za klijenta. Ovaj napredni portal koristit će više od 7000 predstavnika prodajne mreže Croatia osiguranja.

Više od deset milijuna kuna dugoročnog ulaganja

Timove Croatia osiguranja i Liferaya čine digitalni stručnjaci koji rade u čak tri vremenske zone, a smješteni su u Hrvatskoj, Brazilu, Irskoj i SAD-u. Zajedno, kažu, žele kreirati vrhunsko korisničko iskustvo Croatijinih osiguranika i zaposlenika koji će raditi na navedenom portalu.

„Nastavljamo snažno ulagati u digitalizaciju osiguranja, ovog puta u suradnji s Liferayem, jednom od vodećih svjetskih IT kompanija. Naši timovi iskusnih osigurateljnih i digitalnih stručnjaka zajedno će stvoriti napredni one-stop-shop za našu prodajnu mrežu kojim ćemo našim osiguranicima pružiti novo korisničko iskustvo. Ponosni smo na međunarodnu suradnju stručnjaka uključenih u ovaj projekt u koji ćemo dugoročno uložiti više od 10 milijuna kuna”, rekao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Novi tereni sektora osiguranja

Liferay je globalno priznata kompanija s mrežom partnera i klijenata diljem svijeta, a 11. godinu zaredom pozicionirana je kao lider u kreiranju platformi za korisničko digitalno iskustvo. Surađuju s više od 40 osiguravajućih društava širom svijeta, uključujući tri od deset najvećih osiguravajućih grupa na svijetu.

„Zahvalni smo što u partnerstvu s Croatia osiguranjem gradimo intuitivan i korisniku jednostavan za korištenje agentski portal. Fleksibilna tehnologija, poslovne mogućnosti i analitika Liferaya pomoći će Croatia osiguranju da već danas primjenjuje napredne tehnologije namijenjene pomaganju klijentima u životno važnim događajima. Sektor osiguranja s ovakvim projektima ulazi na nove terene kako bi pratio stalne promjene u potrebama i očekivanjima klijenata i zaposlenika. Uz Liferay, Croatia osiguranje će napraviti moćno rješenje kojim će ojačati svoju tržišnu poziciju“, rekao je Bryan Cheung, glavni izvršni direktor Liferaya.

Komentirajte prvi

New Report

Close