Apple priprema novi iMac?

Autor: Poslovni.hr , 15. listopad 2012. u 09:45
Weiphone

Fotografija koja sugerira da će iMac biti potpuno redizajniran pojavila se najprije na forumu kineske web stranice WeiPhone.

Apple izgleda ponovno priprema nešto novo, točnije novu verziju svog popularnog računala iMac. Naime, strani portali su se raspisali kako bi Apple uskoro mogao predstaviti redizajnirani i tanji iMac, a glasine su krenule kada je na internetu procurila fotografija koja navodno prikazuje unutarnje komponente novog računala. 

Fotografija koja sugerira da će iMac biti potpuno redizajniran pojavila se najprije na forumu kineske web stranice WeiPhone, a ubrzo su je prenijeli američki portali MacRumors i Business Insider. Autentičnost fotografije nije potvrđena, ali stručnjak Kyle Wiens kazao je za Mac Rumors kako postoji velika vjerojatnost da je riječ o pravoj stvari.

Internetski mediji također špekuliraju i o novoj 13-inčnoj verziji Appleovog  prijenosnika MacBook. Inače, 23. listopada Apple će održati svoju konferenciju gdje će biti predstavljen iPad Mini, stoga postoji mogućnost da ćemo tada također vidjeti novi iMac i MacBook.

Komentirajte prvi

New Report

Close