5 besplatnih servisa na internetu koji će vam olakšati život

Autor: Poslovni.hr , 14. lipanj 2016. u 12:12
Foto: Thinkstock

Dovoljno je upaliti računalo i krenuti u potragu bespućima interneta…

Želite li nešto naučiti, ili se pak zabaviti, u današnje vrijeme ne trebate napuštati svoja četiri zida. Dovoljno je upaliti računalo i krenuti u potragu bespućima interneta koji u širokoj ponudi nudi i određene "dragulje". I to besplatne!

1. Knjige
Imate li e-reader ili iPad, nezaobilazno internet mjesto koje morate posjetiti je internet knjižnica Project Gutenberg sa više od 50.000 naslova.

2. Besplatne lekcije
Ako nemate vremena niti financijskih mogućnosti upisati "prave" tečajeve, na internetu postoje besplatni "tutoriali" za gotovo sva područja. Jedna od najboljih stranica za učenije je Khan Academy.

3. Strani jezici
Učenje stranih jezika danas je gotovo nužno za mnoge poslove kojima se mislite baviti. Upravo je Duolingo jedna od najboljih internet stranica za usvajanje novih znanja.

4. Glazba
Ako ste poklonik glazbe (a tko nije?), a ne kupujete originale (a tko kupuje?), Spotify je mjesto za vas. Pjesme možete slušati besplatno, a jedina manjkavost je oglasi koji vam mogu ići na živce.

5. Filmovi
Ako ste u potrazi za "klasicima", obavezno posjetite Archive.org i pogledajte neki od filmova koji su obilježili prošlo stoljeće. 

Komentirajte prvi

New Report

Close