VIDEO: Zarazite suradnike motivacijom

Autor: Poslovni.hr , 10. lipanj 2021. u 09:24
Foto: PD

Koji su osnovni koraci motivacije i zašto je dobro slušati motivacijske govore? Kako uspješno motivirati sebe i druge? Odgovori na sva ova pitanja se nalaze u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Pandemija i karantena su u potpunosti promijenile našu svakodnevicu i stavile u fokus određena pitanja. Kako ostati poslovno motiviran i u teškim vremenima? Kako motivirati tim da krene u novi projekt? Želite li prenijeti svoj entuzijazam i motivaciju, prvo biste sami trebali biti motivirani.

Kako to postići? Koji su osnovni koraci motivacije i zašto je dobro slušati motivacijske govore? Kako uspješno motivirati sebe i druge? Odgovori na sva ova pitanja se nalaze u novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close