VIDEO: Obavite proljetno čišćenje vlastitih uvjerenja i postanite uspješniji

Autor: Poslovni.hr , 06. svibanj 2021. u 09:38
Foto: PD

U novom video tutorijalu serijala „Govornik by Melita Pavlek“ , od naše Melite možete doznati koji su to jednostavni koraci za proljetno čišćenje uma i kako ih uspješno primijeniti.

Misli, riječi i akcije nas pokreću, a one ovise o našim uvjerenjima i vrijednostima. Vrijednosti su ono što nam je važno, a uvjerenja ono što mislimo da je istina. Veći dio uvjerenja smo stekli još u dječjoj dobi. Stoga je dobro napraviti “proljetno mentalno čišćenje” i provjeriti  imamo li uvjerenja koja nas više ne podržavaju i ograničavaju nas.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, namijenjene prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close