VIDEO: Kako se financijski pripremiti za izvoz i osigurati od neplaćanja?

Autor: Poslovni.hr , 23. travanj 2021. u 09:14
Foto: YT

Kako izgleda dobar financijski plan pogledajte u novom podcastu s  Martinom Mršić, koja malim i srednjim poduzetnicima savjetuje kako se financijski pripremiti za izvoz.

Želite li izaći na globalno tržište, jako je važno da zaokružite financijsku konstrukciju prije izvoza, kako ne biste doveli u pitanje izvršenje izvoznog ugovora. Financiranje po povoljnijim uvjetima može vam dati prednost u natjecanju s poduzećima koje nude slične robe ili usluge, posebice zato što vaša konkurentnost ne ovisi samo o potražnji po prihvatljivoj cijeni, već i o dobrim uvjetima plaćanja koje ponudite kupcima.

Kako izgleda dobar financijski plan, koji izvori financiranja su vam dostupni, pod kojim uvjetima, i što vam je za to potrebno, kako se osigurati od rizika neplaćanja i zašto zbog toga treba dobro proučiti mrežnu stranicu HBOR-a  https://izvoz.hbor.hr/izvozni-vodic/financiranje/ , pogledajte u novom podcastu s  Martinom Mršić, koja malim i srednjim poduzetnicima savjetuje kako se financijski pripremiti za izvoz.

Komentirajte prvi

New Report

Close