VIDEO: Javni je nastup puno više od sadržaja

Autor: Poslovni.hr , 01. travanj 2021. u 09:06
Foto: PD

Znate li da je za dobar javni nastup najzaslužniji govor tijela zastupljen s 55%, zatim osobine glasa s 38% i tek onda sadržaj s gotovo zanemarivih 7%? Zašto je dobro pripremati javni nastup pred ogledalom, kako glasom možete stvoriti dramatiku i zašto se uvijek treba posvetiti detaljima, saznajte u novom video tutorijalu „Govornika by Melita Pavlek“.

Melita je dugogodišnja komunikacijska trenerica koja je svoje znanje oblikovala u kratke video tutoriale o javnom nastupu, koji je odavno prerastao u nešto mnogo drugačije od one klasične slike osobe koja stoji pred mikrofonom.

Stoga su ovi tutoriali namijenjeni prvenstveno poduzetnicima, obrtnicima, voditeljima timova i liderima koji svakodnevno moraju uspješno javno komunicirati kako bi uspješno poslovali, ali i svima koji svoje javne nastupe žele poboljšati i dodatno se educirati. U poslovnom svijetu, imajući u vidu ubrzavanje i hiperprodukciju informacija, važno je znati kako jednostavno, ciljano i kratko komunicirati stavove i brend, pa svi koji žele ostvariti utjecaj u svojoj okolini, bez obzira na to vode li tvrtku od sto zaposlenih ili odjel s petero kolega, trebaju „brusiti“ svoje vještine javnog nastupa i prezentacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close