Ugroženo vam je radno mjesto? Javite se pravnom telefonu za savjet!

Autor: Poslovni.hr , 31. ožujak 2020. u 16:37
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Što je s mojim radnim mjestom? Pokriva li moje zdravstveno osiguranje sve usluge potrebne u doba korone?

Muči li vas ijedno pravno pitanje, besplatni pravni telefon udruge Projekt građanskih prava Sisak (www.crpsisak.hr) dostupan je svim građanima Hrvatske koje muče problemi iz područja radnog prava, prenosi N1.

U vremenu koronavirusa, mnogi se i dalje bore s pravnim situacijama i životnim pitanjima. Kako bi građanima osigurali potporu o ovim danima neizvjesnosti, pravnici Projekta građanskih prava Sisak dostupni su svim građanima Hrvatske koji su u potrazi za pravnom pomoći.
Besplatni broj telefona 0800 200 098 otvoren je svakim radnim danom od 9:00 do 15:00, a preferirate li mail, upit im možete poslati na pgp-sisak@crpsisak.hr ili na stranicu na Facebooku.
Izvor: Projekt građanskih prava Sisak

Svjesni činjenice da, iako se život naizgled zaustavio uz krilaticu “ostani doma”, problemi ostaju uz nas, pravnici PGP Sisak nastavljaju sa svojim radom kako bi svima omogućili savjetovanje i osnovna građanska prava. Borba protiv nasilja, siromaštva i nejednakog postupanja nije vaš individualan problem.

Pravnici su ovdje, dostupni i u vrijeme koronavirusa. Stoga, trebate li odgovor na pravna pitanja vezana uz aktualne teme, ne oklijevajte i nazovite 0800 200 098 te saznajte kako se pravovremeno zaštiti. Jer besplatna pravna pomoć je vaše pravo i ono vam je dostupno, priopćili su iz Projekta građanskih prava Sisak.

Komentirajte prvi

New Report

Close