Vučić: ‘Ja sam nekad na ivici suza kad vidim koliko se Hrvati nerviraju’

Autor: Poslovni.hr , 08. rujan 2020. u 10:52
Foto: Dejan Rakita/Pixsell

Meni je drago da mi izazivamo toliki interes u Hrvatskoj i njihovim medijima, ja sam zadovoljan što izazivamo oduševljenje, kaže Vučić.

Predsjednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, u ponedjeljak je bio u Bruxellesu gdje je sudjelovao u novoj rundi dijaloga između Beograda i Prištine. Tom se prilikom osvrnuo i na Hrvatsku odgovarajući na pitanja medija.

Kazao je da je Srbija uvijek spremna na razgovore s hrvatskim kolegama, ali i da je ‘nekad na ivici suza kad vidi koliko se Hrvatski nerviraju oko tužne srpske sudbine’, piše Kurir.

“Meni je drago da mi izazivamo toliki interes u Hrvatskoj i njihovim medijima, ja sam zadovoljan što izazivamo oduševljenje. Mi smo spremni da uvijek razgovaramo o budućnosti i da imamo najbolji mogući odnos, i smatramo da je to strašno važno, ali ja neću da inzistiram, ali sam spreman položiti cvijet na svakom mjestu gdje je stradao Hrvat, ali da se svađam i inzistiram, to neću.

Tražim samo poštovanje, i mi prema njima i oni prema nama, ništa više od toga, samo poštovanje.

Ja sam nekad na ivici suza kad vidim koliko se Hrvati nerviraju oko tužne srpske sudbine. Kad ih sljedeće godine pređemo u bruto društvenom proizvodu, i tada ću biti u suzama”, rekao je Vučić novinarima.

Komentirajte prvi

New Report

Close