U Nišu otvoren trgovački centar Delta Planet, prvi u Srbiji

Autor: Poslovni dnevnik , 25. travanj 2021. u 22:00
Foto: Pixabay

Niški Delta Planet ima 40.000 četvornih metara na dvije etaže i 850 parkirnih mjesta za posjetitelje

Krajem prošlog tjedna otvoren je trgovački centar Delta Planet u Nišu. Prvi Delta Planet u Srbiji ima 40.000 četvornih metara na dvije etaže i 850 parkirnih mjesta za posjetitelje, a izgrađen je za samo 14 mjeseci, javlja Danas.

Kupci na raspolaganju imaju trgovine modnih brendova, veliki broj restorana i kafića, knjižaru, a posebnu atrakciju predstavljat će kino s pet dvorana. Delta Planet već ima trgovačke centre u Bugarskoj i Republici Srpskoj.

“Otvaramo trgovački centar koji ima regionalni značaj i za građane i za gospodarstvo Niša. Kapacitet Delta Planeta je takav da će privlačiti goste iz cijele južne i istočne Srbije, a vjerujemo čak i iz Bugarske.

S otvorenih 1100 novih radnih mjesta to je jedan od Deltinih projekata koji utječu na širu zajednicu i pridonose razvoju i drukčijem izgledu gradova u kojima poslujemo“, rekla je Angelina Nekić, glavna direktorica Delta Real Estate Grupe, dijela Delta Holdinga, u vlasništvu Miroslava Miškovića.

U prizemlju novog trgovačkog centra Delta Planet u Nišu otvorena je prva trgovina poznatog talijanskog brenda Dan John. Izuzetni modeli, prepoznatljiv dizajn, kvalitetni materijali i kroj, po vrlo pristupačnim cijenama, ali i luksuzno uređena trgovina, privukli su ljubitelje muške mode.

Dodatna prednost je i patnerstvo Dan Johna i poznate njemačke tvornice šivačih mašina Singer, zahvaljujući kojem će svaki kupac moći koristiti usluge prepravke odjeće u krojačnici, koje će biti potpuno besplatne.

“Nakon prve trgovine u Beogradu, koju smo otvorili usred pandemije, nastavljamo relizirati plan razvoja u regiji upravo ovom trgovinom u Nišu. I u teškim vremenima okrenuti smo investicijama i zapošljavanju.

Treća Dan John trgovina otvara se 29. travnja u TC Galerija u Beogradu na vodi, dok u međuvremenu širimo mrežu veleprodajnih kupaca u manjim gradovima po Srbiji.

Najesen planiramo otvaranje u Delta Cityju i u Knez Mihajlovoj u Beogradu, Novom Sadu, kao i četiri trgovine u Makedoniji“, rekao je Bojan Mitić iz Dan Johna.

Dan John je inače dobitnik nagrade i velikog priznanja Financial Timesa za najbrže rastući brend u tekstilnoj industriji u 2020. godini.

Komentirajte prvi

New Report

Close