Supernova počinje graditi retail park, riječ je o trgovačkom centru sličnom Stop Shopu

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2021. u 13:35
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Supernova je austrijska kompanija, koja je prisutna i u Hrvatskoj, a čija su specijalnost ulaganja u razvoj i upravljanje trgovačkim centrima i retail parkovima u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

Kompanija Supernova uskoro će početi graditi retail park pokraj naselja Ardija u Nišu, gdje je prije nekoliko godina kupila zemljište, rekla je Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša, za TV Zona plus.

Riječ je o trgovačkom centru sličnom Stop Shopu koji će biti blizu budućih stanova za pripadnike snaga sigurnosti. Supernova MTК Centar u svom vlasništvu ima zemljište na kojem će se graditi objekt površine 16.500 četvornih metara.

Grad će uskoro krenuti u razminiranje prostora.

“Na taj način izmještamo središte grada i razvijamo dio Niša koji se nalazi dijagonalno od kompanije Philip Morris”, objasnila je gradonačelnica.

Ona kaže da konkretnih rokova za izgradnju nema, Supernova ima svoje zemljište u Nišu, sada je samo pitanje koliko je vremena potrebno da dobiju sve potrebne dozvole. Niš je posjetio i vlasnik Supernove, koji je posebno zadovoljan mogućnošću da iz Austrije doleti izravno na niški aerodrom.

Supernova je austrijska kompanija, koja je prisutna i u Hrvatskoj, a čija su specijalnost ulaganja u razvoj i upravljanje trgovačkim centrima i retail parkovima u srednjoj i jugoistočnoj Europi. Do sada su realizirali 105 velikih projekata. Kompanija je najavila gradnju trgovačkih centara u Kragujevcu, Nišu i Zrenjaninu još prije tri godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close