Premium lancu marina nakon Hrvatske pridružila se i marina u Italiji

Autor: Marija Crnjak , 08. srpanj 2022. u 13:01

Kako je poznato, u Hrvatskoj u sastavu ovog lanca posluju tri marine, Borik, Dalmacija te Mandalina, a početkom 2020. godine D-Marin je od turskog Dogusa preuzeo globalni fond CVC.

Lanac marina D-Marin objavio je danas potpisivanje ugovora o kupnji svoje 16. marine – marine Punta Faro u Italiji. Ta transakcija prvo je ulaganje Grupe u Italiji, čime nastavlja svoju misiju širenja svoje ponude diljem Mediterana i regije Zaljeva. Kako je poznato, u Hrvatskoj u sastavu ovog lanca posluju tri marine, Borik, Dalmacija te Mandalina, a početkom 2020. godine D-Marin je od turskog Dogusa preuzeo globalni fond CVC, zajedno s marinama u Grčkoj te UAE.

Marina Punta Faro smještena je u gradiću Lignano Sabbiadoro u blizini Venecije u Italiji, na mjestu na kojem se spajaju laguna Marano i Jadransko more. Sa svojih 1.200 vezova, ta je marina jedna od najvećih na sjevernom Jadranu i domaćin jahtama duljine do 40 metara. Ovog ljeta, nakon dobivanja uobičajenih regulatornih odobrenja, društvo D-Marin namjerava upoznati klijente marine Punta Faro sa svijetom D-Marin marina.

„Presretni smo što smo potpisali ugovor s tako impresivnom marinom. Punta Faro sjajan je dodatak našoj mreži i pruža dodatna odredišta za plovidbu za naše nove i postojeće klijente, s obzirom na naše marine u obližnjoj Hrvatskoj. Kupnja te marine prvi je korak u razvoju našeg društva na području Italije”, istaknuo je Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor D-Marin Grupe.

Akvizicijom marine Punta Faro mreža marina D-Marin došla je do brojke od 16 premium marina u šest zemalja diljem Sredozemlja i Zaljeva. D-Marin nudi usluge sveobuhvatnog upravljanja marinama i njihova razvoja te se usredotočuje na obogaćivanje iskustva plovidbe jahtom, kažu u kompaniji.

Komentirajte prvi

New Report

Close