Mladić u Bihaću najavio masakr sličan onome u Beogradu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 04. svibanj 2023. u 14:02
Foto: Pixabay

Iz MUP-a Unsko-sanske županije, sa sjedištem u Bihaću, priopćili su da su poduzete potrebne mjere te da je o slučaju izviješteno tužiteljstvo. 

Bivši učenik Ekonomske škole u Bihaću najavio je da će ponoviti masakr sličan onome u Beogradu, u kojemu je maloljetnik ubio devet osoba, što je podiglo na noge upravu škole i policiju, koji su objavili da su poduzeli potrebne mjere kako se to ne bi dogodilo.

Mladić A. Z. je na svom Instagram profilu napisao objavu u kojoj je višestrukog ubojicu iz Beograda, trinaestogodišnjeg K.K., nazvao “kraljinom”, te je najavio “krvavi pir” u Ekonomskoj školi u tome gradu.

“Bit će nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste me znali svi osuđivati i izbjegavati, zbog toga će biti teror”, napisao je u objavi koja se proširila na svim društvenim mrežama.

Iz uprave Ekonomske škole su pozvali građane i učenike škole da ne šire paniku te su objavili da su poduzeli “sve potrebne mjere”.

“Nadležna tijela su uredno i na vrijeme obaviještena i reagirali su u skladu sa svojim ovlaštenjima”, navodi se u priopćenju škole.

Iz MUP-a Unsko-sanske županije, sa sjedištem u Bihaću, priopćili su da su poduzete potrebne mjere te da je o slučaju izviješteno tužiteljstvo.

“Provjeravamo sve pojedinosti. Mislim da se i ovdje radi o maloljetnoj osobi”, rekao je glasnogovornik MUP-a Bahrudin Dželalagić.

U BiH su od jučer, nakon što se dogodio masakr u Beogradu u kojem je učenik osnovne škole ubio osam učenika i zaštitara, a još sedmero ranio, lokalne policijske agencije povećale prismotru oko osnovnih i srednjih škola.

Komentirajte prvi

New Report

Close