Avio linije iz Sarajeva za Emirate u srpnju kao nekad, prije pandemije

Autor: Poslovni.hr , 29. lipanj 2021. u 22:00
Foto: Shutterstock

Kompanije Flydubai i Air Arabia letjet će u određenim danima srpnja iz glavnog grada BiH prema UAE-u češće nego dosad.

Iz Sarajeva će se prema Dubaiju, jednom od Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), moći kao nekad, prije pandemije – češće. Zrakoplovne kompanije Flydubai i Air Arabia su, naime, piše portal Indikator.ba, povećale broj dnevnih letova, potvrđujući da je potražnja na liniji Dubai-Sarajevo dosegla razinu iz ljeta prije dvije godine.

Tad su dva grada povezivala tri dnevna leta, a u određenim danima nadolazećeg mjeseca srpnja bit će ih četiri – Flydubai će u odabrane dane obavljati četiri dnevna leta između Dubaija i Sarajeva – to će biti 16., 23. i 24. srpnja, zrakoplovom Boeing 737 MAX 8, koji se postepeno vraća u službu svjetskih aviokompanija nakon dvaju nesreća 2019. godine. Većinu ljetne sezone ova kompanija će imati tri dnevna leta iz Dubaija za Sarajevo. S druge strane, kompanija Air Arabia vodit će iz Sarajeva do Sharjaha, od 12. srpnja do dva dnevna leta, a 16. i 23. srpnja čak dvostruko više – četiri.

Tri dnevna leta bit će posredstvom Air Arabije 17. i 25. srpnja, i to dva iz Sharjaha i jedan iz Abu Dhabija, piše Indikator. Od 18. srpnja do kraja toga mjeseca ova će linija imati po dva dnevna leta, a prema blogu flyingbosnian.blogspot.com letova bi opet trebalo biti više tijekom drugoga mjeseca glavne ljetne sezone – kolovoza.

Komentirajte prvi

New Report

Close