ASA Banka širi svoje poslovanje i na RS

Autor: Poslovni dnevnik , 21. rujan 2023. u 22:00
Foto: Pixabay

ASA banka, kao treća najveća banka u BiH i najveća domaća banka, želi ponuditi svoje usluge i proizvode građanima Bosne i Hercegovine.

Samir Mustafić, predsjednik Uprave ASA banke, najavio je da će ova banka u narednom periodu proširiti svoje poslovanje i na Republiku Srpsku.

“Mi smo banka koja je opredijeljena da posluje na nivou Bosne i Hercegovine, a bez sumnje ćemo u narednom periodu svoje poslovanje proširiti i na Republiku Srpsku. Već smo u pregovorima oko otvaranja poslovnica u Banjoj Luci i drugim gradovima Republike Srpske i nadamo se da će do toga doći uskoro”, kazao je Mustafić, prenosi BiznisInfo.ba.

Dodao je da ASA banka, kao treća najveća banka u BiH i najveća domaća banka, želi ponuditi svoje usluge i proizvode građanima Bosne i Hercegovine.

“Želimo svim građanima Bosne i Hercegovine omogućiti pristup svemu što nudimo i svim kvalitetnim proizvodima iz našeg portfelja. To je važno za nas kao banku, ali i za cijelu državu, jer kao domaća banka sav kapital investiramo i reinvestiramo u BiH “, kazao je Mustafić danas novinarima u Sarajevu prilikom predstavljanja novog proizvoda, namjenskih i zamjenskih kredita.

Komentirajte prvi

New Report

Close