ZŠEM najboljeg nagrađuje vrijednom MBA stipendijom

Autor: Poslovni.hr , 25. ožujak 2020. u 09:16
Foto: promo

Zagrebačka škola ekonomije i managementa raspisala natječaj za stipendiju vrijednu 10.400,00 eura.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa, 2013. godine AACSB akreditacijom ušla je među 5% najboljih poslovnih škola u svijetu, prema Eduniversalu već desetu godinu zaredom proglašena je najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj te trećom najboljom poslovnom školom istočne Europe. MBA program Zagrebačke škole ekonomije i managementa jedini je MBA program u Hrvatskoj rangiran na svjetski poznatom QS Global MBA rankingu. Uvršten je u prestižnih top 200 MBA programa u svijetu i među top 60 MBA programa u Europi prema QS rankingu.

Na ZŠEM-u možete birati između dvanaest koncentracija s kolegijima koji vas usmjeravaju prema željenom području: Executive MBA, General MBA, Management, Upravljanje ljudskim potencijalima, Management informacijskih sustava, Marketing, Turizam, Računovodstvo, revizija i porezi, Korporativne financije, Financije i bankarstvo, Kvantitativne financije i Upravljanje lancem opskrbe.

Programi su prilagođeni zaposlenim osobama te se predavanja održavaju radnim danima u popodnevnim terminima i subotom, u ciklusima.

Kako bi potaknula napredak u karijeri, konkurentnost i inovativnost,  ZŠEM dodjeljuje prvu Global MBA stipendiju u punom iznosu školarine od 10.400,00 EUR.

Stipendijski natječaj za MBA stipendiju održati će se 28. ožujka, a kandidati će online rješavati Harvard Business School case study te potencijalna rješenja prezentirati stručnom žiriju

Više informacija o uvjetima stipendijskog natječaja za MBA zainteresirani kandidati mogu pročitati ovdje.

U novonastaloj situaciji vezanoj za epidemiju uzrokovanu COVID-19 virusom, Zagrebačka škola ekonomije i managementa je prva obrazovna institucija u Hrvatskoj koja je donijela odluku te su od petka, 13. ožujka, krenuli s održavanjem online nastave na svim programima, a na isti način će se održavati i ostale aktivnosti poput stipendijskih natječaja.

ZŠEM je oduvijek bio proaktivan, a u ovoj situaciji glavna briga je dobrobit i sigurnost studenata i šire zajednice stoga će uz pomoć inovativnih profesora i predavača studentima i dalje omogućavati jednako kvalitetnu online nastavu i nastavne aktivnosti putem Loom-a, Zoom-a i LMS platforme Loomen.

Unatoč okolnostima koje su pogodile svijet, ali i Hrvatsku, pozivaju na oprez ali i pozitivan stav. “Uvjereni smo u našu sposobnost prevladavanja prepreka, iako bi to moglo biti izuzetno naporno. Za prelazak na online nastavu pripremali smo se  posljednjih nekoliko mjeseci te smo sigurni u kvalitetu online nastave koju pružamo našim studentima. Očekuje nas mnogo posla u bliskoj budućnosti, ali zajedno se možemo suočiti s izazovom. Kao i uvijek, pokazujemo jedinstvenu i snažnu ZŠEM zajednicu, sposobnu odgovoriti na čak i najizazovnije krize”, rekao je dr. sc. Goran Oblaković, prodekan preddiplomskih studija.

Komentirajte prvi

ORGANIZATOR
GLAVNI PARTNER
POD POKROVITELJSTVOM

New Report

Close