Datalabova godišnja PANTHEON Konferencija 2022., 05. svibnja, Hotel Antunović, Zagreb

Autor: Objava za medije , 29. travanj 2022. u 11:08

Uz aktualnu tematiku konferencije »Povezani, sigurni, spr€mni«, sudionici će se upoznati s novom generacijom pograma PANTHEON 11, prednostima online poslovnog programa PANTHEON WEB LIGHT i novostima ePoslovanja saznati kako uz PANTHEON bezbrižno prijeći na euro.

5. svibnja 2022. Datalab HR u Hotelu Antunović na svojoj godišnjoj PANTHEON konferenciji predstavlja novu generaciju programa PANTHEON 11, u kojoj je sigurnost podataka na prvom mjestu. Nova generacija ovog poslovno-informacijskog sustava odlikuje se najvišim sigurnosnim standardima i osigurava sveobuhvatnu zaštitu podataka, bez obzira na to nalazi li se program u hostingu ili na korisnikovoj infrastrukturi.

Druga tema centralnog dijela konferencije je prelazak na euro uz PANTHEON. Koji će se podaci automatski ažurirati u programu, što će trebati ručno podesiti i zašto je uz PANTHEON prelazak na euro zaista bezbrižan, prezentirat će Datalab HR stručnjaci, kao i Datalabovi strateški partneri.

Bit će predstavljene i dodatne usluge ePoslovanja u PANTHEON-u, kao što su DMS i Workflow. Poseban naglasak bit će na eKnjiženju, koje radi na bazi OCR-a, odnosno optičkog prepoznavanja znakova, pomoću čega analogne dokumente pretvaramo u digitalne uz minimalnu mogućnost pogrešaka nastalih pri prepisivanju podataka.

Poslijepodnevni je program posvećen PANTHEON radionicama na kojima će stručnjaci Datalabovog odjela podrške zajedno s Datalab HR partnerima prikazati nove funkcionalnosti pojedinih modula ovog ERP-a.

Danilo Tomšič, direktor Datalab HR, najavljujući ovo najveće godišnje PANTHEON događanje, izjavio je:

“Već 25 godina naš je fokus optimizacija i povećanje poslovne učinkovitosti naših korisnika. Uz konstantno ulaganje u tehnološko liderstvo, za njih razvijamo i unapređujemo pouzdan poslovni program koji na svim nivoima omogućava digitalizaciju poslovanja, a prije svega brine o sigurnosti podataka, što je  ujedno i osnovna značajka nove generacije programa PANTHEON 11.

Nastavljamo putem izvrsnosti u svemu što radimo, a korisnike PANTHEON-a i one koji će to tek postati pozivam na još jedno zajedničko druženje, puno novih znanja te novih poslovnih susreta i povezivanja .“

U Hrvatskoj je trenutno 17 aktivnih Datalab partnera, od kojih 4 imaju Premium status.

Stručni konzultanti PANTHEON™  partnerske zajednice čine najveću mrežu IT podrške u RH, a dijelom su regionalne PANTHEON™ podrške.

Komentirajte prvi

New Report

Close