Tražite posao? Nudi se suradnja s uspješnom njemačkom kompanijom uz samostalno kreiranje svog vremena

Autor: Poslovni.hr , 02. siječanj 2024. u 11:02
Foto: Pixabay

U potrazi za poslom? Ne tražite dalje od portala posao.hr! Otkrijte koje su 10 izabrane pozicije čekajući upravo vas ovog tjedna!

Globalna hrana d.o.o. traži Studente za rad (m/ž) u McDonald’s restoranima na različitim lokacijama. Posao uključuje pripremu hrane, posluživanje gostiju i osnovna čišćenja. Nudi se fleksibilno radno vrijeme, plaćeni liječnički pregled te mogućnost osobnog rasta i razvoja. Prijave su otvorene putem linka do 11.1.2024.

Lidija obrt zapošljava na poziciji Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Mogući je rad od kuće. Kandidat treba poznavati pisani i čitani njemački jezik. Nudi se suradnja s uspješnom njemačkom kompanijom, samostalno kreiranje svog vremena te jedinstven pristup načinu rada. Prijave su na linku do 19.1.2024.

Elektro-Pozaić d.o.o. traži Inženjera elektrotehnike za fotonaponske elektrane (m/ž) u Zlataru. Posao uključuje održavanje solarnih elektrana, izradu izvješća te suradnju s odjelima razvoja i prodaje. Potrebno je 2 godine iskustva, viša ili prvostupanjska stručna sprema, puno radno vrijeme. Za više informacija i prijave posjetite link do 22.1.2024.

KTC d.d. traži zaposlenika na pozicijama Čistača (m/ž), Skladišnog radnika (m/ž) i Mesara (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Kandidat mora imati završenu osnovnu školu, jednu godinu radnog iskustva, vozačku dozvolu B kategorije. Za više informacija posjetite link do 15.1.2024.

Kempinski Hotel Adriatic / Skiper hoteli d.o.o. u Savudriji traži Voditelja računovodstva (m/ž) s 2-5 godina iskustva. Poslovi uključuju knjiženje, pripremu izvještaja te nadgledanje rada djelatnika. Poželjno je iskustvo s SAP-om, dobro poznavanje engleskog i Excela. Nude se zaposlenje na neodređeno s atraktivnom plaćom, bonusima, besplatnim obrocima te mogućnostima napredovanja. Prijavite se putem linka do 12.1.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) u Pazinu. Potrebna je srednja škola, iskustvo je prednost. Posao uključuje usluživanje kupaca, rad na blagajni i održavanje urednosti prodajnog prostora. Nude se mogućnosti razvoja, redovna primanja, bonovi za prodajne rezultate te popust za zaposlenike. Prijave su otvorene putem linka do 12.1.2024.

AQUAMONT d.o.o. traži 4 radnika u Osijeku na poziciji Pomoćnog radnika u niskogradnji na telekomunikacijama, s osnovnom školom ili srednjom školom (3 godine). Posao obuhvaća pomoćne poslove u niskogradnji na telekomunikacijama, a nudimo zaposlenje na neodređeno vrijeme. Prijavite se putem linka do 19.1.2024.

Protekta d.o.o. traži Elektroničara sustava tehničke zaštite (m/ž) u Zagrebu. Posao uključuje instalaciju i servisiranje sustava tehničke zaštite. Nude stalni radni odnos, edukacije u struci i mogućnost napredovanja. Traže SSS, vozačku dozvolu B kategorije, a iskustvo nije uvjet. Za prijavu posjetite link do 15.1.2024.

Konzum Plus d.o.o zapošljava na pozicijama Prodavača gotovih jela (m/ž), Skladištara u prodavaonici (m/ž), Studentskog posla (m/ž), Blagajnika (m/ž), Prodavača (m/ž) te Mesara (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Svaka pozicija kandidatima nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, dodatno zdravstveno osiguranje te isplatu božićnice, uskrsnice i mnoge druge nagrade. Za više informacija o svakoj poziciji posjetite link do 18.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama – strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama – inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Posjetite službenu stranicu posao.hr kako biste vidjeli ostatak ponude poslova. Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close