Novi poslovi na natječaju: Nude stimulativne plaće, dobre radne uvjete i besplatan smještaj

Autor: Poslovni.hr , 24. listopad 2022. u 06:59
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Navozi Iskra brodogradilišta Šibenik puni su do kraja godine, a pri kraju je i popuna kapaciteta za remontnu sezonu od 1. siječnja do 30. lipnja 2023.

Zbog popunjenih navoza i novih poslova Iskra brodogradilište Šibenik traži nove radnike i širi svoje stručne i radne timove. Na natječaju koji su prošli tjedan raspisali nude poslove brodomontera, voditelja projekata u pogonima remonta i novogradnje, CNC operatera, brodskih stolara i vatrogasaca. Zbog povećanog obujma posla u svim segmentima rada traže i zavarivače, bravare, tokare, brodske mehaničare. Uz stimulativne plaće i dobre radne uvjete, radnicima koji bi došli na rad u Šibenik iz drugih regija, osiguran je i besplatan smještaj u objektu unutar brodogradilišta.

Navozi Iskra brodogradilišta Šibenik puni su do kraja godine, a pri kraju je i popuna kapaciteta za remontnu sezonu od 1. siječnja do 30. lipnja 2023. Zbog rasta i proširenja poslovanja želimo proširiti svoje stručne i radne timove – kaže Roko Vuletić, direktor Iskra brodogradilišta Šibenik koja zbog potreba osiguranja radne snage već surađuje s HZZ-om i stručnim i srednjim školama te fakultetima koji provode prekvalifikacije radnika. Zbog nedostatka radnika u cijeloj Hrvatskoj, u brodogradilištu već imaju radnike iz Indije, Nepala i Filipina.

Iskra brodogradilište Šibenik zaprošljava trenutačno 178 radnika i pedesetak kooperanata, a godišnji prihod je 20 milijuna eura. Kompanija je uspjela odgovoriti na izazove i u kriznim situacijama poput COVID-a zadržavši razinu izvrsnosti koju je postigla i dodatno proširiti poslovanje, ali i rata u Ukrajini čije posljedice nisu izbjegli jer su imali naručenu izradu suhog doka za napadnuti Herson.

Komentirajte prvi

New Report

Close