Poslodavac nudi velike pogodnosti: Božićnicu, regres, neoporezive nagrade, potpore za djecu…

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2023. u 13:12
foto: unsplash

Tražite posao? Pogledajte ovotjednih top 10 ponuda poslova s portala posao.hr i pronađite svoj posao iz snova! Sretno pri zapošljavanju!

Jakopic d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač dijelova za traktore i poljomehanizaciju (m/ž). Mjesto rada je Lonjica. Opis posla uključuje savjetovanje i upoznavanje kupaca s asortimanom. Nude redovne godišnje dodatke na plaću (uskrsnica, božićnica, naknada za godišnji odmor, nagrade za radne rezultate firme…). Prijaviti se možete do 13.10.2023.

Rofix d.o.o. zapošljava Referenta prodaje i opreme / Disponenta (m/ž). U opisu posla se nalazi koordinacija i provedba internih procesa vezanih uz naručivanje i isporuku robe. Poslodavac nudi strukturirani proces uvođenja u posao te mogućnost usavršavanja i razvoja kompetencija. Mjesto rada je Siverić. Možete se prijaviti do 09.10.2023.

Manpower traži Radnika na prijemu i otpremi robe (m/ž). Opis posla uključuje manipuliranje robom u skladištu, komisioniranje i deklariranje. Poželjno je radno iskustvo s ručnim i električnim viličarom. Mjesto rada je Sveta Nedelja, a prijaviti se možete do 01.11.2023.

Autoprijevoznik Kljuki zapošljava na poziciji Vozač kamiona – CE kategorije (m/ž). Posao se obavlja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Italiji. Prijave se zaprimaju do 09.10.2023. Od kandidata se traži Kod 95 i C+E kategorija te minimalno 6mj. rada na E kategoriji. Poslodavac nudi mogućnost produljenja ugovora na neodređeno vrijeme.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika.

Jadran – Galenski laboratorij d.d. zapošljava Voditelja stručnih suradnika / Sales Force Manager (m/ž). Izabrani kandidat odgovoran je kreirati osobne prodajne planove za svaku regiju u svhu postizanja korporativih ciljeva i strategije. Poslodavac nudi pogodnosti poput božićnice, regresa, mogućnosti neoporezive nagrade za ostvarene rezultate rada, financijske potpore prilikom rođenja djeteta i ostalih pogodnosti. Mjesto rada je Zagreb ili Rijeka, a prijave se zaprimaju do 13.10.2023.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se do 25.10.2023.

Pitter d.o.o. zapošljava Nautičkog tehničara (m/ž). Posao se obavlja u Biogradu, Puli, Jezerima, Vodicama ili Trogiru. Prijave se zaprimaju do 14.10.2023. Osoba na ovoj poziciji održavat će plovila u charteru, obavljati će primopredaju vozila za najam gostima te će opremati ista.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž). Mjesto rada je Pula i cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 15.10.2023. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je unapređivanje daljnjeg razvoja lokalne prodajne strategije, struktura i procesa. Poslodavac nudi rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji i mogućnost napredovanja.

Pinel Krk d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) na Krku. U opisu posla je preuzimanje, sortiranje i slaganje robe usluživanje kupaca, te rad na blagajni. Očekuju visoku razinu radne etike, izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine, te spremnost na timski rad. Prijavite se putem linka do 09.10.2023.

Razgledajte ostatak ponude poslova na portalu posao.hr. Želimo vam sreću u pretraživanju!

Komentirajte prvi

New Report

Close