Hrvatska narodna banka zapošljava na više pozicija, prijavite se što prije

Autor: Zvonimir Varga , 08. studeni 2023. u 10:36
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Pridružite se HNB-u i budite dio tima koji oblikuje budućnost financijskog sektora.

Zagrebačka banka otvara mogućnosti za razvoj karijere i zapošljava ambiciozne pojedince u različitim sektorima. Ako ste strastveni prema financijama, tehnologiji ili međunarodnim odnosima, HNB ima pozicije za vas.

Pripravnici

Pridružite se timu kao pripravnik i steknite dragocjeno iskustvo u jednom od sljedećih sektora:

Sektor bonitetne regulative i metodologije

Ako imate stručno znanje iz ekonomije, ovdje ćete imati priliku raditi na složenim bonitetnim regulativama i metodologijama.

Sektor istraživanja

Ako vas zanimaju ekonomske analize i istraživanja, ovdje ćete raditi na dubokim analizama ekonomskih odnosa i trendova.

Sektor za gotov novac

Ako vas intrigira upravljanje gotovim novcem, pridružite se našem sektoru za gotovinu i sudjelujte u kontroliranju poslovanja s gotovim novcem.

Sektor za informatičke tehnologije

Ako ste stručnjak za informatičke tehnologije, ovdje ćete raditi na inovativnim IT rješenjima i podržavati naše korisnike.

Sektor za međunarodne i europske Odnose

Ako vas zanimaju međunarodni poslovi i odnosi, imat ćete priliku raditi na politikama međunarodnih financijskih institucija.


Stručni suradnici

Pridružite se timu HNB-a kao stručni suradnik i doprinesite razvoju naše banke u jednom od sljedećih sektora:

Sektor kontrolinga, financija i računovodstva

Ako imate stručno znanje iz ekonomije i financija, ovdje ćete raditi na upravljanju financijama i računovodstvu, pridonoseći stabilnosti poslovanja banke.

Ured za usklađenost poslovanja

Ako ste pravnik ili imate slično stručno znanje, pridružite se našem uredu za usklađenost poslovanja i osigurajte da poslovanje banke bude u skladu sa zakonima i propisima.

Ured za nadzor subjekata u kupoprodaji neprihodonosnih kredita

Ako imate stručnost u području ekonomije, informatike ili sličnim disciplinama, radit ćete na nadzoru informacijskih sustava, osiguravajući sigurnost poslovanja banke.


Savjetnici

Ako ste stručnjak iz područja društvenih znanosti, pridružite se našem timu kao savjetnik i podržite razvoj ljudskih resursa ili nadzor platnog prometa.

Pridružite se HNB-u budite dio tima koji oblikuje budućnost financijskog sektora. Vaše stručnosti su važne za nas, i mi smo ovdje da podržimo vaš profesionalni rast i uspjeh.


Više informacija i prijave pronađite >>OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close