Zagrebački inovacijski centar dobio veliko europsko priznanje

Autor: Poslovni.hr , 12. rujan 2023. u 10:03
Frane Šesnić, direktor Zagrebačkog inovacijskog centra, Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Ova prestižna nagrada dodjeljuje se od 2006. godine.

Zagrebački inovacijski centar (ZICER) ponosno objavljuje da je nedavno dobio priznanje EPPA 2023 kao nacionalni pobjednik u konkurenciji hrvatskih projekata. Sada se nalaze u finalu ovog prestižnog natjecanja.

EEPA (European Enterprise Promotion Awards/ Europske nagrade za promicanje poduzetništva) je inicijativa koja ima za cilj prepoznavanje iznimnih promotora poduzetništva i poduzetničkog duha širom Europe. Ova inicijativa ističe najbolje prakse i politike za poticanje poduzetništva, podiže svijest o vrijednosti poduzetništva te inspirira i potiče potencijalne poduzetnike. Važno je napomenuti da EEPA ima podršku Europske komisije.

Ova prestižna nagrada dodjeljuje se od 2006. godine, a tijekom tog vremena više od 4.400 projekata sudjelovalo je u natjecanju. Ove godine, Hrvatska se može pohvaliti s dva iznimna projekta – projektom ZICER-a i Zagrebačke županije. Oba projekta sada konkuriraju zajedno s najboljim inicijativama za poticanje poduzetništva u Europi. Konačni pobjednici bit će objavljeni 14. studenog 2023. godine u Bilbau, Španjolska, u sklopu Europskog tjedna malih i srednjih poduzeća.

Komentirajte prvi

New Report

Close