Nakon studija šumarstva, života u inozemstvu, rada u ugostiteljstvu i završene akademije za slastičara, Antonija Laginja je nedaleko Maksimira prije godinu dana otvorila prvu slastičarnicu specijaliziranu za krafne. Na stranicama za razmjenu turističkim informacija, ali i društvenim mrežama općenito, za nesvakidašnje okuse, ali i pomno biran interijer Miss Donuta pristižu samo riječi hvale.
Kako znanje stečeno u ugostiteljstvu i turizmu iskoristiti kao polazišnu točku za pokretanje vlastitog biznisa zna Antonija Laginja, vlasnica sve popularnije zagrebačke slastičarne Miss Donut. „U Hrvatskoj sam završila 4 godine Šumarskog fakulteta, onda sam otišla na magisterij u Dansku, a kasnije i Švedsku. Tamo sam upoznala i današnjeg supruga s kojim sam potom otišla u Urugvaj, s tim da sam oduvijek voljela kuhati. U međuvremenu sam pohađala privatnu slastičarsku akademiju i postala chef patisserie. Radila sam u restoranima, počevši od onih klasičnih šegrtskih poslova guljenja jabuka i slično, no odlučila sam se vratiti natrag u Zagreb. S radom u restoranima nastavila sam i ovdje, kod divnih poslodavaca, no iako se radi o dinamičnom poslu vjerujem da svaki obrtnik želi otvoriti nešto svoje i živjeti od toga“, ispričala je Laginja. Želja joj se ostvarila prošle godine, a upravo početkom prosinca slave i svoj prvi rođendan.