Treći podcast – ‘Mali savjeti za veliki biznis’ by Martina Mršić

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2021. u 10:59
Foto: PD

Prošlo je vrijeme poslušnosti, sada se cijeni proaktivnost, inovativnost, samostalnost i autentičnost svakog zaposlenika.

Donosimo vam vam treću epizodu podcasta “Mali savjeti za veliki biznis by Martina Mršić“. Svakog petka možete pogledati savjete namijenjene malim i srednjim poduzetnicima od promocije i komunikacije do efektivnosti, od toga kako pisati tekstove na webu, kako si napraviti promociju do toga kako prestati gubiti vrijeme u danu na nepotrebna sastančenja. Vrijedno je pogledati naš podcast jer kako sama autorica kaže – „mora biti uzor i primjer svom timu. Ne može primjerice zahtijevati točnost, a kasniti na svaki sastanak.

Mora imati emocionalnu inteligenciju i vrednovati osobnost svakog člana tima. Prošlo je vrijeme poslušnosti, sada se cijeni proaktivnost, inovativnost, samostalnost i autentičnost svakog zaposlenika i svakom od njih se pristupa holistički“. Ovo su savjeti u kratkoj formi, bez puno teorije, samo konkretno znanje. Podcast ide jednom tjedno,  a u planu je da ugostimo i druge poduzetnike koji će također u vrlo kratkoj formi podijeliti svoje “tips&tricks”. Cilj nam je da budemo pitki, jasni i zanimljivi i veselimo se vašem feedbacku da u tome budemo što bolji.

Komentirajte prvi

New Report

Close