Riječka poduzetnica osvojila prestižnu svjetsku nagradu

Autor: Poslovni dnevnik , 23. studeni 2016. u 14:13
Vesna Pavletić, Biocrystal technologies

Nagrada za Inovatora godine, Vesni Pavletić je dodijeljena 19. studenog u New Yorku.

Direktorica kompanije Biocrystal technologies iz Rijeke, Vesna Pavletić, dobitnica je ovogodišnje prestižne svjetske nagrade "Stevie award" namijenjene ženama poduzetnicama i to u kategoriji "Inovator godine". Ova nagrada ustanovljena je 2002. u SAD-u, a radi javnog priznanja rezultata koje postižu poslovne žene diljem svijeta.

Nagrada za Inovatora godine, Vesni Pavletić je dodijeljena 19. studenog u New Yorku. U konkurenciji od oko 1400 pojedinaca iz gotovo 30 zemalja, o dodjeli nagrada odlučivalo je 160 profesionalaca širom svijeta. Nagrada za Inovatora godine pripala je Vesni Pavletić zahvaljujući Biocrystal inovaciji koju je zajedno sa svojim timom suradnika i znanstvenika kreirala i predstavila na svjetskom tržištu. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Treba iskoristiti sve besplatne edukacije. O poduzetništvu treba učiti što više, tako da ljudi budu pripremljeni za izazove koje nosi poslovni svijet. Taj posao zahtijeva cijelog čovjeka, sve dane u tjednu, a slobodnog vremena nema puno. Ako budući poduzetnici nisu na to spremni, bolje je da i ne kreću u pothvat. Uz vlastitu edukaciju, poduzetnik treba naći i dobre mentore koji će ga savjetovati. Istina, mentori znaju davati proturječne savjete. Takve smo savjete ponekad i mi dobivali, pa na kraju uvijek morate sami donijeti odluku. No, dobro je čuti različita mišljenja. Također, važno je okružiti se pozitivnim ljudima, koji vam daju potporu. A vaš tim koji radi za vas i od kojeg ovisi poslovanje, mora vjerovati u vas i u proizvod jer se to direktno odražava na napredak tvrtke.

Kako meni zvuci radi se o inavatoricama godine. Jer je očito konkurencija bila samo ženska, a bilo bi libepo da ste napisali i što taj biocrystal.

New Report

Close