Globalno iskustvo i znanje važni su za razvoj karijere

Autor: Sponzorirani članak , 30. siječanj 2017. u 09:45
Foto: PR

Posljednje istraživanje provedeno unutar alumni zajednice poslovne škole WU Executive Academy pokazalo je kako su im se plaće povećale za 30% u razdoblju od tri godine nakon završetka studija, 22% diplomanata promijenilo je položaj u svojoj tvrtki, 32% promijenilo je poslodavca, a čak 10% uspjelo je pokrenuti vlastiti posao unutar dvije godine po završetku obrazovanja.

Poslovni ljudi na izvršnim funkcijama ponekad jednostavno osjete da im karijera stagnira, ili požele unaprijediti svoj trenutni položaj u tvrtki i uložiti u znanje, a time i poslovni rast. Kako bi to ostvarili potrebna su im određena znanja. Pravo okruženje, kao i kontakt s poslovnim istomišljenicima i stručnim profesionalcima iz čitavog svijeta itekako su i više nego od koristi.

Ako ste među onima koji žele se žele dodatno obrazovati, treba vam promjena i težite razvitku i gradnji karijere Global Executive MBA program na poslovnoj školi WU Executive Academy u Beču upravo je ono što vam može koristiti.

Poslovna škola WU Executive Academy u sklopu sveučilišta Vienna University of Economics and Business i Sveučilište u Minnesoti, kao dva najpriznatija svjetska poslovna sveučilišta, udružili su snage i stvorili elitni međunarodni Global Executive MBA program. Po završetku ovog programa studenti stječu čak dvije MBA titule – američku i europsku.

U sklopu Global Executive MBA programa poslovne škole WU Executive Academy, studentima je tijekom studija pružena mogućnost boravka na nekoliko međunarodnih lokacija: u St. Petersburgu (Rusija), Kini i Indiji, na Sveučilištu u Minnesoti, a od ove godine u program su uvrštena i dva južnoamerička grada – Santiago (Čile) i Sao Paulo (Brazil). Svako od navedenih sjedišta pruža polaznicima drugačiji uvid u međunarodno poslovanje omogućujući im upoznavanje s novim korporativnim kulturama, stavovima i idejama.

Studenti imaju priliku svoj MBA stupanj završiti u samo 15 mjeseci i 40 dana provedenih izvan ureda, čime im je omogućen napredak u karijeri te profesionalni razvoj unutar MBA programa.

Partner i član uprave tvrtke Awt Group, Saša Kolenko, koji je svoj Global Executive MBA stupanj postigao na poslovnoj školi WU Executive Academy i Carson školi za menadžment pri Sveučilištu u Minnesoti, istaknuo je kako je bio posebno oduševljen predavanjima u drugim državama, gdje je dobio globalni uvid u mnoga područja: “Školovanje i programi poslovne škole WU Executive Academy osobno su me oduševili jer je riječ o odličnoj organizaciji samog studija zbog čega sam mogao uskladiti MBA i obaveze na poslu. Posebno bih istaknuo St. Petersburg i tamošnja predavanja gdje smo konkretnije dobili uvid u ekonomiju koja se u Rusiji promijenila. Mojih 14 mjeseci na WU Executive Academy mogu opisati kao intenzivan period no rad i studij se mogu svladati.”, rekao je Kolenko.

Posljednje istraživanje provedeno unutar alumni zajednice poslovne škole WU Executive Academy pokazalo je kako su im se place povećale za 30% u razdoblju od tri godine nakon završetka studija, 22% diplomanata promijenilo je položaj u svojoj tvrtki, 32% promijenilo je poslodavca, a čak 10% uspjelo je pokrenuti vlastiti posao unutar dvije godine po završetku obrazovanja.

New Report

Close