Od sjevera do juga, od istoka do zapada, svaka hrvatska regija ima vlastitu posebnu kulinarsku osobnost. Gastronomija je neizostavan dio tradicije hrvatskih regija i važan čimbenik njihova suvremenog identiteta i sastavni je dio turističke ponude različitih gastronomskih priredbi. Sve više restorana i seljačkih gospodarstava nude jela pripremljena na tradicionalan način ili temeljena na tradiciji, ali prilagođena suvremenim kulinarskim načelima. Mnogo je razloga zbog kojih se gosti zaljubljuju u Hrvatsku, a jedan od njih je užitak iskušavanja okusa i mirisa naše eno-gastronomije.
Gastro Biograd, konceptualno nova i bogatija verzija čuvenog Biogradskog stola, protekli je vikend u Biogradu na moru spojila "zeleno i plavo", a posjetiteljima pružila jedinstvenu priliku da dožive 'zvijezde' mediteranske i kontinentalne kuhinje u Hrvatskoj, vodeći se poznatom izrekom "ljubav prolazi kroz želudac".
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu