Putovanje po svijetu pa povratak u Hrvatsku, to više i nije tako nova priča. Trava nije drugdje zelenija, a stvar je samo toga kako održavaš svoj travnjak. Kažu da iza svakog dobrog posla stoji i dobar tim, a upravo jedan takav je i onaj Ekipe. Da, Ekipa velikim slovom, zato što je to ime poduzeća koje u Hrvatskoj oživljava stare navike, ali na onaj drugačiji – moderan način.
Ekipa iz Poljičke 6 u Zagrebu bavi se proizvodnjom kombuche. Nečega što je na ovom prostoru bilo poznato kao čaj od gljive, a na tu ideju naš sugovornik Mario Likar došao je po povratku iz Australije.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu