Otkrila koliko je platila stan u Chicagu pa šokirala pratitelje: ‘Pa gdje mi ovo živimo ljudi’

Autor: Poslovni.hr , 22. studeni 2023. u 09:44
foto: unsplash

Pojasnila je kako vlasnici stanova svaki mjesec plaćaju naknadu udruženju stanara koja pokriva troškove održavanja zgrade. 

TikTokerica iz SAD-a koja je inače podrijetlom iz Srbije te objavljuje sadržaj pod imenom ‘thebalkanmix’ otkrila je koliko je platila stan u Chicagu što je izazvalo lavinu komentara na toj društvenoj mreži.

Ispričala je kako cijena najma dvosobnog stana u Chicagu košta oko 1500 dolara za stan od 100 kvadrata dok se prosječni stan može kupiti za 150.000 dolara i više. Ona je svoj prvi stan u Chicagu 2021. godine platila 157 tisuća dolara, piše Večernji list.

– Cijena za dvosobni stan je od 150 tisuća na više. Trenutno su ovdje rate skočile i cijene za stanove. Moj stan vrijedi sad 190 tisuća, a kupila sam ga za 157 tisuća. To su stanovi u boljim područjima grada koja su sigurnija i na sjevernoj stranici grad – ispričala je. Pojasnila je kako vlasnici stanova svaki mjesec plaćaju naknadu udruženju stanara koja pokriva troškove održavanja zgrade.

– Radim kao agent za nekretnine tako da znam o čemu pričam – istaknula je. Njezina objava izazvala lavinu komentara.

‘U Zagrebu 100 kvadrata u centru 650.000 eura, znači u USA kupim 4 stana’, ‘Stan u Zadru 50 kvadrata 250.000 eura’, ‘U Švicarskoj bolji stan od 100 kvadrata u Zurichu da nije blizu centra i jezera, nemaš ispod jedan milijun franaka’, ‘Skuplje je u Bosni i Hercegovini’, ‘Ja sam u šoku… Pa gdje mi ovo živimo ljudi. Srbija je preskupa!!!’ , samo su neki od brojnih komentara.

Komentirajte prvi

New Report

Close