Najam 150 POS-ovih stanova za 20 kuna po kvadratu

Autor: Poslovni.hr , 24. lipanj 2015. u 10:39
Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Za najam će se građani moći prijaviti tek nakon javnog poziva, a najmoprimci će biti izabrani po sličnim kriterijima po kojima su se birali kupci za POS-ove stanove.

Dio izgrađenih stanova u sustavu poticajne stanogradnje, njih 150 na dvije lokacije u gradu – u Svetoj Klari i Zapruđu, već od jeseni će zainteresiranim građanima biti ponuđen u najam, piše Večernji list.

Cijena najma, iako će se ona tek na nadolazećim sastancima upravnih vijeća konačno definirati, prema prvim najavama trebala bi biti identična onoj koju građani plaćaju za POS-ove stanove u Sopnici Jelkovec.

– Cijena najma trebala bi biti oko 20 kuna za četvorni metar kao što je to slučaj u Sopnici. Naravno, cijena će ovisiti o lokaciji, ali između Klare i Zapruđa neće biti velikih razlika, govorimo o nekoliko kuna više ili manje – poručila je Mrak Taritaš.

Za najam će se građani moći prijaviti tek nakon javnog poziva, a najmoprimci će biti izabrani po sličnim kriterijima po kojima su se birali kupci za POS-ove stanove – na temelju bodovanja bit će svrstani u red prvenstva. 

Komentirajte prvi

New Report

Close