Kompleks nekretnina ide u prodaju: Fina će objaviti javnu dražbu za 44 neprodana stana

Autor: Poslovni.hr , 24. veljača 2020. u 10:02
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Sve je zajedno procijenjeno je na 4,85 milijuna eura, odnosno blizu 36,4 milijuna kuna.

Najvjerojatnije početkom idućeg mjeseca Fina će objaviti javnu dražbu za neprodane stanove i poslovne prostore u riječkim zgradama »Lovor« i »Lavanda« na Krnjevu, kraj Kauflanda, piše Novi list.

Radi se o popriličnom paketu nekretnina koji obuhvaća oko 4.500 četvornih metara stambeno-poslovnog prostora te gotovo 3.000 kvadrata neizgrađenog građevinskog zemljišta kraj ta dva objekta. U pitanju su, podsjetimo, 44 neprodana stana, 11 poslovnih prostora, 21 garažno i parkirališno mjesto te tridesetak spremišta, a sve to zajedno procijenjeno je na 4,85 milijuna eura, odnosno blizu 36,4 milijuna kuna.

Ovog tjedna, naime, ispunjena je zadnja pretpostavka da se ovaj kompleks nekretnina konačno može staviti u prodaju. Na Trgovačkom sudu u Rijeci održano je stečajno ročište tvrtke Toranj Krnjevo, koja je bila investitor ovog kompleksa, na kojem je utvrđena vrijednost ove poduže liste nekretnina, i to na 36,4 milijuna kuna, doznali smo od stečajnog upravitelja Borisa Debelića. To znači da će se na Fininoj dražbi oglasiti po početnoj cijeni nešto iznad 27 milijuna kuna, odnosno za tri četvrtine utvrđene vrijednosti.

Komentirajte prvi

New Report

Close