Grad daje u najam nekoliko prostora na najatraktivnijim lokacijama, evo za koju cijenu

Autor: Poslovni.hr , 13. siječanj 2020. u 08:32
Foto: Getty Images

Ovih je dana na službenim stranicama Grada Poreča objavljen natječaj za zakup gradskih poslovnih prostora.

Poslovni prostori koji se izlažu natječaju jesu oni na adresama Decumanus 14, Pietra Kandlera 1, Mate Balote 12 i Svetog Maura 12, a rok zakupa je pet godina, piše Glas Istre.

Poslovni prostor na adresi Decumanus 14 namijenjen je isključivo za trgovinu na veliko, trgovinu na malo i slično, te za proizvodnju i prodaju unikatnih istarskih proizvoda i suvenira. Početna zakupnina za poslovni prostor u Decumanovoj iznosi 1.345 kuna, dok mjesečna zakupnina ovog prostora od oko 15 četvornih metara iznosi 181 euro.

Prostor u Kandlerovoj također je namijenjen trgovini na veliko, trgovini na malo i slično, ali i za prodaju prirodnih biljnih proizvoda i preparata. Radi se o prostoru od tridesetak četvornih metara, a njegova je mjesečna zakupnina 298 eura. Početna natječajna zakupnina iznosi 2.241 kuna.

Nadalje, poslovni prostor na adresi Mate Balote 12 namijenjen je posredničkim uslugama, biroima, trgovačkim društvima za obavljanje poslovnih usluga, turističkim agencijama, reklamnim biroima, velesajamskim uslugama, bankama, poštanskim i telekomunikacijskim uslugama, odvjetnicima, sjedištima trgovačkih društava, špedicijama, zanatstvu i industriji, ali i grupi djelatnosti u koju spadaju urar, tapetar, stolar, krojač, postolar, vulkanizer, prerada voća, štamparija, štampanje tekstila, izrada suvenira, staklar, kemijske čistionice, frizeri, kozmetičari, pedikeri, fotografi, prijepisi, umnožavanje i slično.

Komentirajte prvi

New Report

Close