FOTO: Na odličnoj lokaciji u Zagrebu prodaje se potpuno namješteni dizajnerski stan

Autor: Poslovni.hr , 27. studeni 2019. u 09:55
Foto: Njuškalo

Na 10 minuta hoda nalazi se Jarunsko jezero.

U zagrebačkom naselju Gajevo (Trešnjevka jug) prodaje se novi, slabo korišteni, potpuno namješteni dizajnerski stan (kuhinja, kupaonica, dnevna i spavaća soba te hodnik izrađeni po mjeri – stan se prodaje isključivo s namještajem, nedostaje tek dvosjed/trosjed/kauč), s pripadajućim parkirnim mjestom (14,3 kvadrata) ispod terase.

Stan ima vrhunsku stolariju, drvene podove u sobama, hodniku i kuhinji, izolacija je izvrsna, a režije vrlo niske. Stan je s terasom i parkirnim mjestom ukupne velicine 63 kvadrata, od cega je unutarnji prostor stana veličine 46,4 kvadrata uz natkrivenu terasu veličine 17,45 kvadrata na koju se izlazi iz spavace i iz dnevne sobe. U ulici prevladavaju obiteljske kuće, stan/terasa gleda na vrt i dvorište i izrazito je tih i miran, ulični promet se uopće ne čuje.

Vlasnica, uz parkirno mjesto koje ulazi u cijenu stana, posjeduje i garažu u prizemlju zgrade. Garaža ne ulazi u cijenu stana. Zgrada je mala, sa svega 4 stana – jedan na polukatu, dva na prvom i jedan na drugom katu. Stan je idealan za samce, mlađe ili starije parove, poslovne ljude ili studente. Na svega 5 minuta hoda nalazi se Jarunska tržnica, Privredna i Raiffeisen banka, Konzum, Spar…

Na 10 minuta hoda nalazi se Jarunsko jezero. Koprivnička ulica, za vozače, ima izlaz na dvije strane – na Horvaćansku (gdje se nalazi i tramvajska stanica) te na Zagrebačku ulicu (bus stanica).

Cijena stana je 1.100.637 kuna (148.000 eura).

Opširnije pronađite na Njuškalu.

Komentirajte prvi

New Report

Close