Državne nekretnine nude u zakup 29 lokala

Autor: Poslovni dnevnik , 16. ožujak 2022. u 22:00
a prostor unutar dubrovačke stare jezgre najviša je zakupnina od 980 kuna po četvornom metru/G. Jelavić/PIXSELL

Na natječaju ponuđene su lokacije u Zagrebu (17 poslovnih prostora), Osijeku (tri prostora), po dva u Dubrovniku i Puli, te po jedan u Splitu, Rijeci, Cresu, Novom Vinodolskom i Umagu.

Tvrtka Državne nekretnine u srijedu je objavila natječaj za zakup prostora u državnom vlasništvu, a u zakup se nudi 29 nekretnina, od čega 20 u kopnenom dijelu zemlje i devet na obali.

Rok za predaju ponuda je 8. travnja, do 12 sati. Na natječaju ponuđene su lokacije u Zagrebu (17 poslovnih prostora), Osijeku (tri prostora), po dva u Dubrovniku i Puli, te po jedan u Splitu, Rijeci, Cresu, Novom Vinodolskom i Umagu.

“Poslovni prostori u nultim gradskim zonama ponuđeni su u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Dubrovniku, gdje je i najveći početni iznos mjesečne zakupnine od 980 kuna po četvornom metru za prostor unutar dubrovačke povijesne jezgre, dok je cijena ponuđenog četvornog metra za prostore u zagrebačkoj Ilici i Jurišićevoj cca 80 kuna”, kažu iz Državnih nekretnina.

Izdvajaju da se u nultoj zoni Zagreba, samo nekoliko koraka od Trga bana Josipa Jelačića, u dvorišnom dijelu Gajeve 7, u zakup daju još dva prostora, od kojih je prvi površine 40 četvornih metara s početnom zakupninom od 54 kune po četvornom metru.

Prostor do njega je površinom oko 440 četvornih metara najveći na ovom natječaju, jednom je trećinom u prizemlju, a ostatak pripada podrumskom dijelu, i nudi se za 27 kuna po četvornom metru.

Komentirajte prvi

New Report

Close