Zbog odjeće za 5, 10 i 20 kuna nastao ‘stampedo’ među Hrvaticama

Autor: Poslovni.hr , 04. lipanj 2020. u 12:47
Foto: Patrik Macek / Pixsell

I dok su neke uspjele brzo reagirati i napuniti košarice, druge su se požalile da su zakasnile te da im narudžba nije prošla.

U Facebook grupama u kojima se okupljaju Hrvatice i dijele dojmove o odjeći i kozmetici jutros je nastala opća pomama, a sve zbog niskih cijena u jednom web shopu koje su se na stranici zadržale tek kratko, piše Index.

Naime, u web shopu Mango Outleta jutros su odjednom osvanuli veliki popusti pa su se neki komadi mogli kupiti i za 3,99 kuna. Čim se vijest pročula, nastao je stampedo.

“Drage cure, buđenje! Mango Outlet ima brutalna sniženja na 5, 10, 20 kn. Ima kaputa po 49 kn”, osvanula je vijest u jednoj popularnoj Facebook grupi, a ubrzo se nanizalo stotine komentara.

I dok su neke uspjele brzo reagirati i napuniti košarice, druge su se požalile da su zakasnile te da im narudžba nije prošla, a sljedeći put kad su uspjele osvježiti stranicu cijene su vraćene na staro.

“Ja napunila košaricu 22 artikla i nedostaje mi 20-ak kn za besplatnu poštarinu, tražim, tražim… Nađem nešto, kad odjednom iznos 4359 kn”, napisala je jedna korisnica Facebooka i tako odlično opisala što se događalo na stranici u tom kratkom vremenu.

Komentirajte prvi

New Report

Close