Zagrepčanin prije četiri dana uplatio dobitni listić od gotovo dva milijuna kuna, još se nije javio i preuzeo novac

Autor: Poslovni.hr , 15. siječanj 2019. u 10:08
FOTO: Press

Još uvijek ne znamo tko je vlasnik ovog dobitka, no pozivamo ga da nam se javi i podijeli s nama svoje priču, dojmove, želje…, priopćili su iz Hrvatske lutrije.

U jednoj od najstarijih zagrebačkih ulica, 11. siječnja u poslijepodnevnim satima, odigran je listić koji za sada nepoznatoj igračici ili igraču donosi dobitak veći od 1.8 milijuna kuna. Tako se Nova Ves 17, odnosno Kaptol centar upisao na listu sretnih prodajnih mjesta, a mlada prodavačica Anamarija na listu prodavača sretnih ruku. Igrač je odigrao sistem od 8 brojeva te dodatnu igru Joker za 61 kunu, a pogodivši šest od sedam brojeva te dopunski broj osvojio dobitak 6+1 u iznosu od 1.854.102,55 kn.

"Iako je svjesna da gotovo svakodnevno donosi sreću našim igračima, Anamarija kaže kako još uvijek ne vjeruje da je baš tog petka kod nje uplaćen listić koji donosi ovaj sjajan iznos. Još uvijek ne znamo tko je vlasnik ovog dobitka, no pozivamo ga da nam se javi i podijeli s nama svoje priču, dojmove, želje….", navode iz Hrvatske lutrije.

Rok za isplatu je 60 dana od dana javnog izvlačenja, a sljedeće izvlačenje Lota 7 je u srijedu 16. siječnja kada Jackpot iznosi 10.000.000 kuna, a 6+1 je jamčenih 400.000 kn. Podsjetimo da jamčeni dobitak 6+1 iznosi čak 400.000 kuna koji može samo dodatno rasti.

Naraste li Jackpot igre Loto 7 na maksimalnih 10 milijuna kuna, fond dobitaka za dobitak prve vrste prelijeva se u fond dobitaka za 6+1. Time dobitak 6+1 ubrzano raste i dobiva na atraktivnosti .

Upravo tako je bilo i ovaj put kada je naš sretni igrač iskoristio prvu situaciju ovog tipa u novoj igri i osvojio više od 1,8 milijuna kuna.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Nije problem, neka mi se slobodno javi na PM. Preuzet ću ja za 5% provizije.

New Report

Close