Zagreb proglašen Top 10 gastro destinacijom u 2024.

Autor: Poslovni.hr , 01. veljača 2024. u 10:55
Foto: Karlo Klasic/PIXSELL

Osim Zagreba, na svoj popis hit gastro destinacija za 2024. Fine Dining Lovers uvrstio je i Toronto, Vallettu, Istanbul…

Irski novinar uglednog gastro portala Finedininglovers.com Hugo McCafferty, složio je top listu najboljih gastro destinacija za 2024. godinu i u nju uvrstio i  Zagreb, piše Gastro 24.

“Zagreb je dugi niz godina bio ispod radara, baš kao i čitava Hrvatska, no vrijeme je da shvate svoj puni potencijal u smislu gastro destinacije. Hrvatska nudi jako puno, od spektakularnih dalmatinskih planina do veličanstvene Istre i općenito zadivljujuće obale pune otoka. Zagreb predstavlja savršenu lokaciju s koje se može krenuti u nezaboravnu gastro turu. Grad ima poseban šarm, s brutalističkom arhitekturom iz doba Jugoslavije te središtem grada s brojnim povijesnim zgradama. Zagreb ima puno izvrsnih restorana, poput Noela u kojem možete pronaći vrhunski, izvrsno izveden degustacijski meni”, piše o Zagrebu i Hrvatskoj novinar portala Finedininglovers.com.

Osim Zagreba, na svoj popis hit gastro destinacija za 2024. Fine Dining Lovers uvrstio je i Toronto, Vallettu, Istanbul, sve gradove u Ujedinjenom kraljevstvu osim Londona, Singapur, Milano, Rijad, Cape Town i Miami.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close