VIDEO: Novu lijepu pjesmu Zvonimira Varge upotpunila njegova krznena polarna prijateljica Camy

Autor: Poslovni.hr , 07. rujan 2022. u 15:13
Foto: Katarina Matas

Varga je na sceni dulje od deset godina, a uskoro će odsvirati i svoj tristoti koncert.

Zagrebački kantautor Zvonimir Varga objavljuje novi singl i videospot “Prema meni”.

“Ono što ponajviše zadivljuje lakoća je kojom nas dobri duh naše kantautorske scene Zvonimir Varga časti jednostavno lijepim ili lijepo jednostavnim pjesmama. A “Prema meni” je baš još jedna takva,”obična”, “mala” pjesma, s prepoznatljivim potpisom, izvučena iz rukava u kojem ih se sigurno krije još pregršt. Pjesma koja se doima lakom i nezahtjevnom, ali koju s tako malo poteza kistom, a u toliko boja u kajdanki mogu oslikati samo najvještiji kantautori.” – napisao je o pjesmi književnik i glazbeni kritičar Toni Matošin.

Novi Vargin singl snimio je i aranžirao splitski glazbenik sa zagrebačkom adresom Teo Aničić, dok je spot osmislila i snimila Katarina Matas – Muni Kuper Photography. Glavni lik videa je mlada, znatiželjna haskica koja neodoljivo podsjeća na vuka. U šetnji sa svojom dragom polarnom prijateljicom Camy, Varga se opušta u ljepotama zelenila Žumberka. Pritom zaboravlja na sve brige i nered te se prepušta bezbrižnosti i nježnosti koju pronalazi u svom malom bijegu.

Varga je na sceni dulje od deset godina, a uskoro će odsvirati i svoj tristoti koncert. U tom periodu objavio je 10 albuma, jednu kompilaciju i EP, knjigu pjesama te dječju slikovnicu. U posljednje vrijeme najviše nastupa po kaznionicama, domovima za starije i knjižnicama, a njegov idući nastupi održat će se upravo u hrvatskim kaznionicama.

Komentirajte prvi

New Report

Close