VIDEO: Imoćanin demonstrirao kako ilegalno zaobići plaćanje parkinga, pogledajte što je napravio

Autor: Poslovni.hr , 24. kolovoz 2019. u 12:15
Foto: Filip Kos / Pixsell

Snimka je momentalno postala hit po društvenim mrežama.

Vodeći se onom starom “snađi se druže”, jedan je Imoćanin našao način kako zaobići plaćanje dnevne parking karte, pišu Automobili.hr.

Kako je o svemu tome snimio video u kojem objašnjava kako se on snalazi u tome, niti ne čudi da je ova snimka momentalno postala hit po društvenim mrežama.

Naime dotični “gospodin”, prilikom dolaska na parkirno mjesto potraži automobil stranih registracija (vjerojatno misli kako oni ne plaćaju te dobivene kazne), te ih uzima s njihovog vozila i stavlja za brisač svog automobila. Time pokušava zavarati prometnog redara, koji će u svom idućem obilasku dotičnog parkirališta (možda) pomisliti kako je tom automobilu u vlasništvu Imoćana već ispisao kaznu te ga neće ni provjeravati.

Komentari (3)
Pogledajte sve

ostavim dijete u autu i nikad ne dobijem kaznu

Kako genijalno … kasni samo četrdesetak godina, ako ne i više …. to su jugovići masovno radili po Trstu još osamdesetih godina, kada su u centru počeli zabranjivati parking, jednostavno si uzeo kaznu sa prvog auta, stavio je na svoj i otišao svojim poslom … e, ali onda su to talijani prokljuvili pa umjesto kazni počeli vozit aute sa paukom …

Tooo!

New Report

Close