Sve je u začinima – to će vam vjerojatno reći svatko tko se dobro snalazi u kuhinji. Ako želite da jelo bude za prste polizati, veliku će ulogu odigrati začini koji će razviti njegovu punu aromu. Međutim, treba voditi računa da postoje određena pravila kada se radi o aromama.
Znalci kažu da se neki okusi sjajno slažu i daju onaj okus koji jelo čini izvrsnim, dok se drugi ne vole pa tako, primjerice, nije dobro kombinirati jaki šafran i svježi đumbir. Također, važno je znati da su, primjerice, sjemenke komorača gorke, a listovi slatki.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu