Banane su poznate po brzom sazrijevanju, ali postoji nekoliko načina da usporite proces nakon što ih kupite i ponesete kući. Većina kućanstava odlučuje pohraniti banane u zdjelu za voće s drugim voćem, ali u roku od nekoliko dana kora promijeni boju jer počnu sazrijevati, a do kraja tjedna mogu biti tamnosmeđe, mekane i neprivlačne. U nastojanju da se smanji broj nepojedenih i bačenih banana, Express je razgovarao je s nizom stručnjaka o najboljim trikovima za usporavanje procesa sazrijevanja.
Izvadite ih iz plastične vrećice


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu