Koliko puta ste do sada pokušavali uspješno podgrijati komad pizze, ali uvijek vam se tijesto i sastojci raspadnu ili samo ostanu vlažni. Za ovaj trik vam nije preko potrebna mikrovalna, već to možete postići i u pećnici, pa čak i na tavi. Važno je samo da za hrskavu koricu pizze koristite aluminijsku foliju ili papir za pečenje.
Šunku, sir i rajčicu na tankom tijestu obožavaju ljudi širom svijeta, a mnogi vole pojesti ostatke pizze sutradan, hladne ili podgrijane. Zato je stručnjak iz kompanije “Just Spice” na Internetu podijelio savjete kako uspješno podgrijati pizzu, ali tako da ona ostane ukusna i s hrskavom koricom, piše B92.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu