Troši i do 350.000 kuna dnevno, a ne zarađuje ništa

Autor: Poslovni.hr , 29. lipanj 2022. u 09:49
Foto: Pixabay

Naglašava i da je jednom previše potrošila, te da su joj roditelji zbog toga oduzeli karticu.

Tiktokerica Roma Abdesselam na toj društvenoj mreži predstavlja se kao ‘kći koja ostaje kod kuće’. Ova influenceriza zaintrigirala je sve svojim stilom života, jer kaže – troši i do 350.000 kn dnevno, a ne zarađuje ništa – već se oslanja na roditelje, prenosi Večernji list.

– Četiri puta tjedno idem u shopping, a najviše što sam potrošila u jednome danu bilo je 40 tisuća funti (350.000 funti). Najčešće te outfite odjenem samo jednom ili dvaput prije nego što ih se riješim. Ne volim imati previše odjeće tako da je najčešće doniram. Ako sam se slikala u toj odjeći, ona mi više nema taj osjećaj noviteta pa brzo odustanem od tih komada – priznala je.

Naglašava i da je jednom previše potrošila, te da su joj roditelji zbog toga oduzeli karticu. Oni žele da se uda, osamostali i pronađe posao. – Nikada nisam imala džeparac, ali su mi ga roditelji jednom uskratili jer sam trošila oko milijun kuna mjesečno. Oduzeli su mi kreditnu karticu.

Moja me obitelj tjera da se zaposlim, a također me tjeraju i da se udam jer ne žele da se financijski oslanjam na njih, ja sam poput pijavice – izjavila je.

Komentirajte prvi

New Report

Close