Krešimir Horvatinčić, čija obitelj ima 40 godina iskustva u ugostiteljskom biznisu, otvaranjem My way bara i restorana prije tri mjeseca Zagrepčanima i turistima odlučio je ponuditi nov gastronomski koncept. Naime, My Way se prostire na tri kata i nudi gostu široku ponudu – od kave i slastica do vrhunskog restorana na drugom katu Centra Cvjetni. "Nama je fokus poslovanja od početka bio ponuditi lokal koji je dostojan lokacije na kojoj se nalazi. Masa turista prepoznala je ljepotu Cvjetnog trga, a riječ je i o najdražem trgu Zagrepčana i mi smo im željeli ponuditi nešto, drukčije, novo i bolje", kaže Krešimir Horvatinčić, koji je u My Wayu zadužen za marketing i komunikacije
Novi koncept i prostor
Kako tvrdi, prostor i koncept je osmišljen da širokom rasponu ljudi koji dnevno prođu Cvjetnim trgom, ponudi ponešto za svakoga. My Way ističe pet glavnih stupova svoje ponude – u prizemnom djelu to je talijanska kava, kažu, drukčija od onih u okolici, tridesetak okusa sladoleda po originalnoj talijanskoj recepturi te tridesetak vrsta slastica za koje su zaduženi chefovi Jelena i Vedran. Tu su i sendviči i bollito, točnije osam vrsta kuhanog mesa koje se priprema pred gostima. Uz to, nedavno su kreirali i poseban menu za prizemlje i konzumaciju na terasama. Na prvom katu smješten je caffe bar sastotinjak mjesta u kojem se nudi sve što i u prizemlju, dok je na drugom katu mali restoran kapaciteta za 50 ljudi s pogledom na vrtove rezidencije Cvjetni s jedne i na Cvjetni trg s druge strane.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu