Shiseido predstavlja Future Solution LX!

Autor: Sponzorirani članak , 18. rujan 2013. u 15:32
Press foto

Shiseido predstavlja najprestižniju liniju ikada stvorenu: Future Solution LX – Shiseido znanost.

Shiseido predstavlja najprestižniju liniju ikada stvorenu: Future Solution LX –   Shiseido znanost, liniju proizvoda stvorenih kroz kombinaciju Shiseido nasljeđa, kulture i futurističke suvremenosti. 

 

                                          „Za Vašu najljepšu kožu sad, danas i u budućnosti…”

 Shiseido – posvećen ljepoti  i zdravlju više od 135 godina , nasljeđe i odanost  vrhunskim proizvodima i vrijednostima . 

PRVA VRHUNSKA LINIJA – DE LUXE – 1932

De Luxe smatramo prvom Shiseido vrhunskom linijom za njegu lansiranu1932.

Sastoji se od 5 proizvoda u zlatnim posudicama s arabesknim motivima, uz slogan linije – “osječaj čistoće, miris elegancije.” Po  cjenama proizvodi su svojevremeno bili skuplji 4x od prosječne kozmetike. Nakon izbijanja drugog svjetskog rata proizvodnja je obustavljena, smatrana je pretjeranim  rasipanjem sirovina.

PREPOROD  – 1951 

Na zahtjev kupaca – De Luxe linija obnovljena je poslije rata – 1951.

Dizajn po ugledu na rokoko period, tečnog, povezanog uzorka.Svojevremeno su lokalni dućani bili  prepuni jeftine kozmetike – ali Shiseido je uspješno izgradio lojalne kupce vrhunskog. Najčešće korisnice  De Luxe Cozmetike  bile su supruge  slavnih osoba.

LE DE PEAU BEAUTE -vlasništvo i proizvodnja Shiseido – Lansirano 1996.

CRÈME SYNERGIQUE -najskuplja Shiseido krema – 126,000 Yena ( 1050 Euro) –  1.4 unca. Krema  vrijedna  kao vlastita težina u  zlatu… doslovno.

Shiseido znanost  

Tehnologija Shiseido otkriva “novi mehanizam za lijepu kožu” koji je sve do danas ostao zagonetka za istraživače.

Otkriva prisutnost velike količine štetnog faktora(Serpin b3 * nagrađeno otkriće (IFSCC nagrada 2006), u unutrašnjosti stanice.

Shiseido uspijeva u razvoju prvog svjetskog aktivnog sastojka koji proizvodi stanice idealne kakvoće. Sastojak se naziva Skingenecell 1P (Patent).

Više od 130 godina, Shiseido je vodeći stvaratelj najnaprednijih znanstvenih rješenja ljepote koje Japan otkriva svijetu.Najnovija internacionalna, priznata, nagrađena dostignuća jamče povjerenje u upotrebu vrhunskog  u suvremenom njegovanju.

Posebno dizajniraniSkingenecell 1P (patentiran) sastojak, ulazi duboko u kožu i ciljano djeluje na uzroke starenja i osnaživanje stanične vitalnosti.

Veličanstveni Uji zeleni čaj iz Kjota, Star Fruit(egzotično voće), i Firming Yeast(kvasac za učvršćivanje), revitaliziraju izgubljenu živost mladenačke kože. Profinjen miris autentičnih japanskih cvjetova i neusporedive teksture donose izuzetan osjećaj i dodir raskoši koži.

Linija proizvoda namijenjena ženama koje su “u korak” s trendovima, a cijene i vole kvalitetu. Otvorene prema novim i naučnim iskustvima. Za žene koje razumiju vrijednost vrhunske njege, koje se opiru starenju i vraćaju  prirodnu ljepotu kože.

Za ozarenu, iznad svega prelijepu kožu, mladenačkog izgleda, sa željom za smanjivanjem već postojećih znakova starenja. Za spriječavanje prijevremenog starenja svoje kože, uklanjanje linija, bora i vraćanje čvrstoće.

ZNANSTVENO OTKRIĆE :  Serpin b3 mehanizam & Skingenecell 1P

Chika  Katagiri Ph.D (science) Inovativna naučna istraživanja & razvojni centar- grupa za istraživanje biologije kože . 1993 god, pridružila se Shiseidu.

University of California, San Francisco, odjel za dermatologiju

2006 obtained PhD Hokkaido University

Glavno polje istraživanja

–  Imunologija

– Bio-Tehnologija & Molekularna tehnologija

– Biologija kože

Zdrava, lijepa koža – Glavne točke zdravog epidermalnog stanja

  – jaka obrambena funkcija

 – Idealan sadržaj vlage

   – pravilni stanični obrtaj

 – cjelovita keratinizacija

POSLJEDICE ZAGAĐENJA IZ OKOLIŠA  koje utjeću na oštećenja kože

Oštećena koža   -Ključne točke oštećenja

 – Zaštitna funkcija u lošem stanju

 – Nizak sadržaj vlage

– Nepravilan stanični obrtaj

– Djelomična keratinizacija

KLJUČ DO PRELIJEPE KOŽE – Otkriće  mehanizma  Serpin b3 !

SERPIN B3 JE ŠTETAN  FAKTOR KOJI UZROKUJE I UBRZAVA PROCES STARENJA  KOŽE NEOVISNO O STAROSNOJ DOBI, VIŠE O NAČINU ŽIVOTA I OKOLIŠA.

Serpin b3 jedva nalazimo u normalnoj koži, ali s godinama, u koži koja je bila izlagana UV zrakama, količina  Serpina 3 je 90 puta veća nego kod neizlagane kože. Jednako tako, s godinama, koža postaje sklonija  alergijama  (peludna groznica),količina Serpina 3 je oko 232 puta veća nego kod kože koja nije sklona alergijama. Razina Serpina b3 različita je kod osoba od 1 – 300 puta više. Što je veća količina  Serpina b3, to je veća osjetljivost kože i na najmanji vanjski podražaj.

ZAPANJUJUĆA  shiseido INOVACIJA – SKINGENECLL 1P

SKINGENECELL 1P ČINI KOŽU ZDRAVOM, STVARA JAKI  IMUNITET I OPIRE SE STRESU KOJI UZROKUJE STARENJE.

Nakon 7 godina istraživanja,  Shiseido je stvorio ekskluzivni Skingenecell 1PShiseido je pronašao poseban način  derivacije različitih aminokiselina koje se nalaze u koži,afirmirao je ekskluzivnu metodu koja se u najkraćem i najefikasnijem vremenu, snažnim djelovanjem spaja s kožom.

U prisutnosti Skingenecell-a 1P, nivo Serpina b3 neprimjetno se povećava čak i nakon izlaganja UV zrakama. Nema suvišnog oštećivanja površine stanica i koža ostaje glatka i lijepa.

UTJECAJ JAPANSKE PRIRODE

Vrhunski Uji zeleni čaj – Najkvalitetniji japanski zeleni čaj, koji se bere u južnoj regiji Kjota.Shiseido koristi uspješan proces izdvajanja u dobivanju najčišćih i najkoncentriranijih ekstrakta ikada dostupnih. Svojstva ovog čaja su snažno antioksidativno djelovanje (zaštita od vanjskog stresa) I sprječavanje  staničnog oštećenja izazvanog UV zrakama (zaštita od starenja).

Učvršćujući  ekstrakt  kvasca -Koristeći bio-tehnologiju, ovaj ekstrakt je nastao pomoću kvasca, koji je presudan u procesu fermentiranja Sake-a.

Svrhovit je  antiage sastojak koji povećava proizvodnju fibroblasta (anti-aging stanica). Povećava proizvodnju kolagena (učvršćujuće djelovanje) I  proizvodnju hijaluronske kiseline (hidratantni učinak).

Super bio-hijaluronska kiselina -Hijaluronska kiselina je prirodan hidratantni magnet koji se nalazi između stanica. Njegova količina se s vremenom smanjuje.Shiseido je razvio vlastitu originalnu metodu proizvodnje hijaluronske kiseline pomoću biotehnologije i uspio je u povećanju zadržavanja vlage tehnikom molekularne modifikacije.

MIRISI – Dubok i elegantan miris japanskog cvijeća-Bijeli cvjetni miris

Hamanasu – Japanska ruža – raste uglavnom u regiji, dostojanstven i elegantan cvat, carski pečat kraljevne priceze Masako. Šljiva (cvijet trešnje) I Sakura (cvijet trešnje).

SUSRET INOVACIJE I TRADICIJE – DIZAJN  pakiranja Future Solution LX-a povezuje visoku tehnologiju i japansku tradiciju –  ističe koegzistenciju s prirodom –                             

– Duboka crna boja blagog sjaja

– Mistična zlatna boja jedinstvene rakoši

–  Profinjena boja slonovače zrači unutarnjim sjajem

– Japanska ceremonija čaja je poznata kao izvor estetskih ideala japanske kulture. Future Solution LX nastao je iz profinjenosti, preciznosti i jednostavnosti drevne umjetnosti vještih zanatlija koji su dizajnirali potrepštine za čaj.

– Oblik, boje, teksture, težina i način kako odgovara “u ruci”, usavršili su vješti zanatlije za ugodu svih osjetila.Shiseido Hanatsubaki logo ugraviran je kao jedinstveni simbol Shiseido vrijednosti.

RITUAL KOJI VODI DO PRELIJEPE KOŽE

6 vrhunskih  proizvoda za njegu : –

Slijedite ih i odvest će Vas do mladenačke ljepote.

Svaki korak vodi Vas bliže  savršenstvu – primjenom najnovije znanstvene  tehnologije “Skingenecell 1P”, metode ljepote namijenjene svim tipovima i svakoj dobi kože. Skingenecell 1P djelotvoran je u poboljšavanju kvalitete kože i čini ju neosjetljivom na štetne utjecaje koji ubrzavaju starenje, kao što su UV zrake. Djeluje na oštećenja od sunca, stres, isušenost i zagađenje – na sve ono što ubrzava prirodni proces starenja.

6 vrhunskih Future Solution LX  proizvoda

EXTRA RICH CLEANSING FOAM – 125ML

CONCENTRATED BALANCING SOFTENER – 150ML

DAY PROTECTIVE CREAM -50ML

TOTAL REGENERATING CREAM – 50 ML

EYE AND LIP CREAM – 15 ML

ULTIMATE REGENERATING SERUM – 30 ML

Nakon prvog nanošenja Future Solution LX Skincare-a, koža je vlažna, nježna i glatka, kao nikada prije. Nakon  4 tjedna kontinuirane primjene Future Solution LX-a, vlaga i mekoća kože značajno se popravila. Vidljive bore i opuštena koža su minimalizirane i koža je  podignuta.

SKINGENECELL METODA LJEPOTE – Visokoučinkovita metoda ljepote, dnevne i noćne jednostavne primjene, djeluje na stvaranju vaše najljepše kože. Sada i u budućnosti…                                  

ULTIMATE REGENERATING SERUM

KONCEPT     

An ultimate luxurious serum that brings skin to a new level, thanks  to a high concentration of Skingenecell 1P encapsulated.

Achieve an immediate smooth tightness and full radiance. Skin will resist aging in the future.

TEHNOLOGIJA I BENEFITI          

Highest concentration of Skingenecell-1P
Natural active ingredients are carefully selected to efficiently and effectively work on the epidermis, basement membrane, and dermis
Uses optical technology to give skin radiance
Ingredients to treat discolored skin (dullness, color shading)
Unique coating method that relaxes skin and increases sense of penetration

POTPUNO ZADOVOLJSTVO “IZVANA I IZNUTRA“-  utjecaj primjene proizvoda na um i dušu

Razina opuštenosti testiranih sudionica mjerena je tijekom jedne primjene Future Solution LX režima (4 proizvoda). Rezultati su pokazali da su sudionice opuštenije nakon primjene Extra Rich Cleansing Foam i ta razina poboljšane opuštenosti održana je i u slijedećim  tretmanskim koracima.

Samo dva tjedna primjene Future Solution LX linije, dokazan je pozitivni utjecaj na stanje uma.

SHISEIDO MAKE UP JESEN/ZIMA 2013

SHEER AND PERFECT FOUNDATION

30ml – 21 nijansa

Prozračni tekući puder koji ujednačava ten i pruža zdravi sjaj koji traje cijeli dan.

Ujednačava ten za savršeni izgled

Prozračno i lagano prekrivanje s osjećajem svježine
Savršeno prijanja uz kožu i traje cijeli dan
Ne nabire se i ne nestaje
Hidratizira kožu za svjež izgled
Njeguje kožu za sprječavanje pojave problema koji uzrokuju neujednačenost tena

Bez ulja – Bez mirisa – SPF 15

MPC 299,00 kn

EYEBROW STYLING COMPACT

Kompaktni, lagan za upotrebu proizvod u dvije nijanse, definira obrve na prirodan i nježan način.

Za one koji žele lagano naglasiti obrve

Za one koji žele potamniti jako svijetle obrve
Za one koji imaju rijetke obrve

kombinacija boja koja se stapa s prirodnom bojom
miješa se lagano i glatko bez izgleda napudranosti
prilagodljive nijanse koje se lako miješaju i savršeno pristaju obrvama
traju cijeli dan bez mrlja

MPC 243,96 kn

LACQUER ROUGE

Nove nijanse

Troslojna tehnologija za sofisticiran i senzualan ruž
Sloj intenzivne boje koja ne blijedi i traje cijeli dan
Sloj visokog sjaja za naglašavanje maksimalne punoće
Sloj hidratacije, za brisanje grubosti i zaglađivanje usana za savršen izgled
Dugotrajan ruž koji daje sofisticiran izgled usnama cijeli dan
Profesionalni aplikator, savršeno pristaje konturama usana za jednostavnu upotrebu

MPC 203,38 kn

PERFECT ROUGE

Nove nijanse

Kremasti ruž koji pruža intenzivnu hidrataciju i ima efekt tretmana, boju koja traje cijeli dan i sjaj.

Bogata boja s laganim sjajem
Cjelodnevna hidratacija za tretman za suhe i oštećene usne
Pruža glamurozan efekt punih usana
Lako se nanosi, prekriva linije i grubost
Boja traje cijeli dan i ostaje cijelu noć

MPC 219,39 kn

LUMINIZING SATIN EYE COLOR TRIO

Nove nijanse

 Paleta tri primamljive nijanse. Nudi intezivnu boju, svilenkaste i glatke teksture, koja traje cijeli dan.

Prilagodljivo i lagano za upotrebu

Boja ostaje jasna i svježa cijeli dan
Njegujuća formula koja brine za osjetljivu kožu očnih kapaka
Lagano se nanosi
Ne rade se nabori
2 profesionalna aplikatora za precizno iscrtavanje linija i nježno miješanje boja

MPC 325,14 kn

 

New Report

Close